Stage fighting

Åh så skönt med helg! Jag är helt färdig, hjärnan har idag ibland varit överflummig och ibland död och kroppen har liksom inte lyssnat på vad jag bett den om. haha usch, jag hatar när det är så. Så därför känns det väldigt lägligt med helg just nu.

Vi hade stage fighting idag! Riktigt kul, fick lära oss att slåss som de gör i Amercan History X. haha., usch det va hemskt. men skitkul o lära sig, det var ju inte på riktigt liksom =)

Fikade med Olivia efter skolan och tog en liten shoppingrunda. Har bara softat framför tvn och pratat i telefon hela kvällen, ska ta o sova nu. Rep i Haninge imorn med klassen kl 11.30.

Godnatt!

Chris Rock about rap music




She turned around and was tryin to put a dick in her mouth I let her, touch it, bring it, pay it, watch it, turn it, leave it, stop, format it.

Åh vad trött jag är idag, både i kroppen o i huvudet, mest i huvudet. Skönt o vara igång men också skönt o komma hem o göra ingenting, ska nog snart ta o sova faktiskt.

I morse tränade vi Klaras koreografi, börjar sätta sig lite bättre nu. Vi har ett rep med den imorn med tror jag? Vi ska iaf få vara i Haninge på lördag alla som kan, och repa alla danser så det känns skönt. Vi har uppdansning nästa onsdag och då ska allt sitta så bra det bara kan :)

Anyway. Efter repet trodde vi att vi skulle ha två hiphop lektioner men det var teori och en praktisk del istället. Haha så roligt va det, Talia - läraren, drev med oss men det visste ju inte vi. När vi kom in stod hon där inne med spetsleggings och röda hotpants över, en t-shirt med adidasjacka över och stora örhängen. Hon började snacka och skulle sedan gå ut och hämta nånting, då kom vår receptionist in och började fråga ut oss om vad vi tyckte om Talia och hur hon verkade. Kändes som om värsta dålda kameran var där, alla började skratta o man visste inte vad man skulle ta seriöst. hahah.


Med hennes klädsel ville de väcka en diskussion om ifall det är okej att klä sig hur man vill, blir man respekterad ändå? Och hur kvinnlig ska man få lov att vara, när kollar publiken enbart på ditt utseende och när kollar den på din talang, vad är det egentligen för texter i musiken vi lyssnar på, vart går gränsen till kvinnoförnedring och hur ska en bra danslärare vara? En massa såna saker tog hon upp och det var jätte intressant. Tex. min rubrik, lite från texten ur i Busta Rhymes grymma låt "Touch it"... Att han säger så tänker man inte på varje gång man hör den låten. Eller ur "Get low" med Lil Jon:

To the window(to tha window), to the wall, (to tha wall)
To the sweat drop down my balls (my balls)
To all these bitches crawl (crawl)

Helt komiskt vilka sjuka texter de egentligen sjunger.

Vi blev indelade i tre grupper och fick tilldelat oss tre olika kroppsdelar vi skulle fokusera vår dans på. Vi fick kvinnans könsorgan. hahah. Vi skulle göra en version där vi "hyllade" vårt organ och en där vi gjorde saker som inte är okej och som är förnedrande. Det var en kul uppgift!! Riktigt intressant att se skillnaderna på alla danserna. De andra grupperna hade brösten och rumpan då som "fokus".

Efter två lektioner med Talia hade vi eget rep en timme, jag stannade kvar o stretchande, åkte o handlade och har lagat linssoppa och kollat på Americas best dancecrew nu.

Imorn ska vi ha stage fighting, det ska bli spännande!

Puss & kram

Cesar

Yeeeay jag lyckades nästan bli klar med min dans igår och det gick stålande att lära ut den idag. Puuhh :) Lite grejer jag ska ändra och har ett par åttor kvar men det fixar jag imorn.

Vi hade Cesar två lektioner idag. Jag är helt såld! Han är så himla fantastisk, finner inga ord. Detta jag lärt mig idag och igår kommer jag ha stor nytta av. Synd att han undervisar i Arizona bara, hade gärna viljat gå för honom om jag nu ändå ska till USA. Det smids en del planer om det nu, hihi, jag hoppas verkligen det bli så. Cesar tipsade oss om skolor och vi frågade honom en massa idag, och på fredag ska jag ta med datorn till skolan så ska vi surfa runt lite o kolla.

Efter två lektioner med Cesar hade vi rep med Anna & Sannas koreografi som blev klar idag. Bitarna börjar falla på plats nu och jag känner mig inte riktigt lika stressad längre. Är så himla glad över o vara frisk igen också, blev så slö av att bara vara hemma, det är så kul o vara igång igen :)

Efter skolan var jag, Sofia & Olivia o åt och fikade på Götgatan, pratade om dagen och allt möjligt. Det är en sån himla skillnad att sluta klockan halv fem istället för fem. Kan inte förstå hur en halvtimme kan göra så stor skillnad, men det känns som att man har en hel eftermiddag att ta kål på när man slutar nu, och det är fortfarande ljust ute. Annars när vi stretchat klart, åkt hem, duschat o lagat mat så ska man sova typ. Önskar att skolan hade varit mellan 8 och halv fyra istället, vad är det för mening att börja halv tio? Men nu är det ju inte så, men det har varit skönt denna temaveckan iaf, känns som man fått ut mer av dagarna.

Imorn har vi rep med Klaras och sen hiphop två lektioner :) The voice ska tydligen öppna en klubb här i Stockholm och har premiär imorn så ska försöka få med mig nån dit en sväng, hade varit kul o kolla in det.

Puss & kram


Partnering

Trodde jag skulle vara i skolan tidigt o vara med på rep, kom lite sent som vanligt o hoppade bara in o ställde mig bland de andra fem som skulle vara med, trodde jag, men de var sex. Jag började hänga på när Karin lärde ut o alla såg ut som frågetecken. haha. Jag skulle inte vara med i den gruppen utan kunde haft sovmorgon :P men det var lika bra att jag var där för behövde koreografera till min dans, gick inte så bra men fick fram lite iaf.

Vår första lektion hade vi med Cesar som har kommit hit från Arizona i USA. SÅ fantastisk han var! Han sa så kloka grejer och man fick sig typ en "uppenbarelse" varenda minut. Eftersom vi hade partnering så berättade han en massa om det och vad det går ut på, och att det återspeglar så mycket i livet. Att man tex inte ska förlita sig på personen som lyfter en och låta den göra allt jobb utan man ska lita på personen men hjälpa till så pass mycket själv för att göra att det funkar. Så svårt o förklara men när han pratade så stod man där typ med öppen mun och skulle kunnat lyssna i flera timmar till. Han var så himla bra :) Lite Sonya -stil över det, hon förklarar med så himla bra hur det ska kännas och man verkligen känner till hundra procent när man gör rörelsen att man gör den rätt.

Efter partnering med Cesar hade vi Lindy hop med en kille från Älmhult. Kunde inte sluta störa mig på hans dialekt. haha. vet inte varför. Men att prova Lindy hop var kul iaf! Tydligen finns det en swing-klubb som är öppen här i Stockholm på onsdagar dit man kan gå och få sig en introduktionskurs först och sen dansa loss med alla människor på kvällen. Låter sjukt kul, och han skulle fixa att vi kom in där gratis så dit gör vi nog ett besök snart :)

Har tränat lite olika andra koreografier idag med, känns som om jag börjar komma ifatt lite nu iaf. Men SHIT vad mycket det är. Ska ha klart min till imorn och börja lära ut också, måste fixa lite med det ikväll.
Imorn ska vi ha Cesar igen och så ska vi ha hip-hop. Undrar hur vi ska göra det i par? Eller vi kanske inte ska ha partema just på hiphop lektionerna? Jag vet inte, får se imorn :)

Puss & kram

Fuck

ahh hade skrivit ett jättelångt inlägg nyss, men det försvann.... pallar inte skriva nytt nu, behöver sova.

Så tyvärr kära läsare. det blir inget idag!

Godnatt.

3oh3 & Kate Perry

Shiiit va Kate Perry är grym live!!! Bättre än inspelat, det är inte daoligt. Tyckte hon va lite dryg i början, kollade knappt mot publiken, men hon kom mer o mer in i det och blev bara bättre o bättre! Konserten var på Nalen, där är scenen upphöjd så står man nedanför, helt perfekt. Vi stod typ näst längst fram :) Så jäkla skön va hon, slängde ut gigantiska uppblåsta jordgubbar bland publiken och hoppade runt o hade sig. Synd bara att jag inte kunde så många låtar, laddade ner albumet o tänkte plugga men lyssnade bara ner det en gång. Hade iaf ett litet humm om dom. Nicki kunde alla. haha.


Så himla fint när hon stod ensam på scenen och sjöng denna låten.

 Hon hade värsta grymma förbandet också. Ahh jag diggade dom asmycket! Helt flummiga va dom, hoppade runt och hade sån energi. De va två killar, från Colorado? tror det va det, och spelade typ rock/funk/electro/rap nånting. 3oh3 heter dom :)

 
Här får ni ett smakprov. De var dock 50 gånger bättre live, men ändå :)


Kul o träffa Basse o Nicki igen med! och få träffa några av Basses nya vänner i Kalmar också. Måste dit o hälsa på nån helg snart.

Ska sleepa nu. Skola imorn. Akrobatik med Olle och pardans med Tobias (Lailas partner) från Lets dance. Plus en masssssssssa egen träning med våra koreografier.

Natti!


Kate Perry

Yeeaay jag lyckades fixa en biljett till o se Kate Perry imorn på Nalen! Ska dit med Basse, Nicki o några av Basses vänner från Kalmar. Ska bli kul, har nog inte träffas Basse sen i somras. Måste bara lyckas hitta till den restaurangen jag ska möta kvinnan jag ska köpa biljetten av. Men jag tar min kära Sofia med mig så vi två ska nog lyckas slå våra kloka huvuden ihop och hitta dit ;)






Lördag

Spelkvällen hos Annette igår var trevlig! Vi gick och åt pizza allihopa innan på ett ställe vis Skrapan, sen åkte vi gemensamt till Annette vid 7 tiden. Hon hade förberett "Så ska det låta" så vi blev uppdelade i två lag och hon var progamledaren så att säga. Dock gick det inget vidare för vårt lag. 39-22. haha. Men bättre lycka nästa gång, vi får komma ihåg lagen och ta revanch ;)

Idag har Klin varit här en runda, vi lagade middag och drack rödvin. Värsta romantiska dejten. haha. Hon åkte precis hem tyvärr för hon skulle på nån middag. Men Adam (Grekadam) kommer och hämtar upp mig om nån timme så ska jag hem till honom o se Melodifestivalen. Så är inte ensam så länge till :)

Basse & Nicki är här uppe denna helgen, de ska se Kate Perry imorn. Försöker fixa biljett på blocket nu så jag med kan hänga med :) Annars ska jag iaf försöka träffa dem och ta en fika i alla fall.

Ha en bra lördagkväll!

Puss & kram


Är du ledig nästa torsdag? näää. Tur, för det är på fredag.

Dax att ta tag i sig själv nu kanske? jaaaada. Skola imorn va det tänkt, hoppas det ska gå bra :)

Dagen idag har varit rätt så lik dagen igår. Har kollat en del på desperate houswives och kollade på min andra film som jag lånade hem. "The bucket list" hette den. Jag drog mig lite för att se den, kände på mig att den skulle vara rätt jobbig att se. Och det var den... Fast den var verkligen fin. Kunde inte hejda mig själv utan grät i floder. Den är så himla sann, och det är så hemskt att man ibland ska få reda på något fruktansvärt  för att leva sitt liv som man vill leva det, och som om varje dag var den sista. Vad var det nu dom sa. Jo för att komma igenom porten till himlen i den någon viss religon så fick man svara på två frågor. 1. Har du funnit glädje i ditt liv? 2. Har du bidragit till någon annans glädje?
Filmen får en verkligen att tänka efter, att vi är så viktiga för varandra och att kärleken är något av det starkaste vi har. Kan vara bra med en sån reminder ibland. Visserligen tänker jag rätt ofta på "livet" och vad som egentligen är viktigt och betyder för mig. Men det är lätt att livet bara rullar på, man stressar fram och tillbaka och reflekterar inte över saker och ting. Det kan vara bra att stanna upp ibland och bara känna efter. Det är iaf något jag har lärt mig och försöker göra.


Sofia kom hit efter skolan och åt lite glass med mig :) vi slipade på hennes balett-dans och hon lärde mig Klaras street som jag har missat. Kollade också på Americas best danscrew, har aldrig sett det innan så har börjat från första säsongen nu. Det är riktigt bra faktiskt! Sen innan åtta var jag tvungen att lämna tillbaka filmerna så vi gick dit, handlade lite på ICA och nu är jag här hemma och ska ta o krypa till sängs.

Ska packa i ordning till imorn med, vi i klassen ska hem till Annette efter skolan och spela spel och dricka vin. Möjs!


Ni har väl inte missat Filippa Bark? ;D

Outsider

Ja just nu känner jag mig som en riktigt outsider från min klass. Har ju inte varit där riktigt nu på jag vet inte hur länge..
Men jag tänker inte skriva mer om det nu för det är bara så deprimerande.

Ja vad har jag haft för mig idag då?
Vaknade, åt frukost, kollade på 90210, kokade linssoppa, slog på en av filmerna jag hyrde igår, klädde på mig varmt och tog en liten promenad, kollade på desperate houswives, städade, pratade i telefon, lagade pannkakor, skrev brev till de i Filippinerna och skickade äntligen iväg dem, och kollade på Americas best dancecrew på mtv´s hemsida. Det var väl min dag i stort sett. Chill med andra ord, vilket jag behöver.

Nu ska jag gå o lägga mig eftersom sömnen är den bästa medicinen att bota virus med. yeeay.

1 månad kvar idag till galan för ALS i Karlshamn!

Godnatt.






SOM jag längtar till sommaren och värmen!

I hate this part right here

Var hos läkaren i morse. De hade slarvat bort ett blod rör så jag kunde inte få alla mina resultat. klantarslen!! Men laktosintolerant var jag i alla fall inte, nu väntar jag bara på resultaten från gluten med. Fick ta om tre rör idag... plus stick i två fingar för hon fick inte ut nåt blod först. haha. plus en tops ner i halsen. yuummiee. Halsfluss var det inte men hon såg virus i mitt blod... och det enda att göra är att vila bort det. Som om jag inte vilat tillräckligt tänker jag då?! tydligen inte....

Gick till skolan efteråt och var med o markerade min del i jazzen och baletten sen gick jag hem efter lunch. Åt en skål med glass och en bit kladdkaka och efteråt kände jag mig helt konstig, så gick o la mig. Vaknade vid nio när mamsen ringde. Har kollat ett avsnitt gossip girl nu (som slutade väldigt spännande!) och ett 90210. ohh jag är en riktig serienörd jag ;) ska ta o borsta tänderna o krypa ner nu igen.

Har planerat att vara hemma imorn & på torsdag, gå till skolan på fredag eftersom det är en chill dag, vila på helgen och vara back in the game for real på måndag! Vi ska ha tema vecka nästa vecka, bla ska Tobias som dansar med Laila i Let´s dance komma och undervisa. shooho, det ska bli kul!

Godnatt!!


Måndag

Har ingen större skrivlust idag...
meeen.. Har varit i skolan, satt mest, var med på repen. Ska till läkarstationen imorn o begära pencillin!! vore bra om jag kunde få det. Handlat, lagat mat, kollat på den nya serien 183 dagar som var helt okej. Ska skriva klart mina brev till de i Filippinerna nu så jag kan få iväg dem och sen sova.

Kolla in aftonbladet imorn, Jeppe och min lille bror ska vara med där. Jeppe är nämligen den första i Sverige i år med att skörda sina gurkor. De ni! ;)

Natti natti.

Tillbaka i Stockholm

Ja  nu är jag tillbaka i "mitt hem" igen, känns bra. Det har varit underbart att vara hemma, jag har verkligen haft en bra helg. Har försökt ladda mina batterier så gott det går men förkylningen har tyvärr inte släppt än.... Ska gå till skolan imorn ändå och försöka så gott jag kan. Får ta det succesivt nu så jag inte blir värre, Klin sa idag att hon visste en tjej som inte blivit frisk på åtta veckor bara för hon börjat dansa för tidigt. hmmm hur kul låter det då? Ingen höjdare. Men det är inget rep imornbitti för min del iaf så jag får lite sovmorgon och det är nice :)

Shiit vad jag har ätit den här helgen alltså. haha. Här i Stockholm äter jag ingenting om man jämför med hemma, vet inte vilket som är normalt egentligen? Är nog lite för lite här och lite för mycket hemma :P

Jag pratade med Sofia nyss och hon sa att hon hade saknat mig. thihi. jag saknar henne med.

Dagens tema idag har varit framtid. Den ser väldigt ljus och lovande ut måste jag säga. Det finns många vägar och många tankar i min hjärna, det finns så många möjligheter.

Ska ta o krypa ner nu. Puss & kram


Melodifestivalen

yeeaah. Har kollat melodifestivalen nu. Sabina var med o dansade i Måns bidrag, vill bara säga att hon är så jäkla grym och min Idol. Blir så inspirerad av denna människa! I löööve her.

Nu - möjs.

Alla hjärtans dag

Fredagen var mysig. Jag, mamma, Jeppe & Albin åkte in till Kristianstad där vi fikade på ett ställe där vi alltid brukade vara när vi var små. Sen gick vi lite på stan och jag hittade en del grejer faktiskt :) Fick lite nya danskläder av mamma i alla hjärtans dag present som var fiiina. Det är ju dom kläderna man springer runt i hela dagarna, så kul o få lite nya o fräscha. På vägen hem hämtade vi upp Malin och vi hade en möjsig fredagskväll här hemma. Mamma lagade citrontorsk som vi åt, sen drack vi vin o kollade på Lets dance. Efter det blev det en hel del prat om både det ena och det andra! haha. I loooove Malin, vi har kul ihop hon o jag. Vi är ju på gång!

Hon stannade över natten och vid tolvtiden släppte jag av henne vid stationen och åkte vidare till Danskompaniets lokaler för rep med Linn & Kristina iför ALS galan. Det gick bra, vi har kommit en bit nu fast det känns som att det är en hel del kvar tills vi kan känna oss riktigt klara... Men det fixar vi! Dock var det jäkligt kämpigt o dansa idag, hade fullt med överskottsenergi när jag kom dit eftersom jag inte dansat på några dagar men efter en halvtimme ungefär hade den dalat ner och försvunnit nånstans och sen var jag helt slut. Ont i halsen är jag och snuvig som bara den, jag undrar när detta elände ska försvinna........ Skulle åkt till Sara i Kristianstad o hälsat på en stund men ställde in det och har legat här hemma o kollat på The Hills istället. Känner mig rätt hängig och trött.. Så det blir chill resten av kvällen. Kolla på mello med familjen och äta gott! Inte helt fel det heller :) Man ska ju spendera en sån här dag med de man tycker allra bäst om så jag gör rätt i o stanna hemma med dem.

Ha en bra alla hjärtans dag allihopa. KÄRLEK till mina underbara vänner.

Puss & kram


Fredagen den trettonde

Uuuhhh scary... haha. Eller inte. Vet inte om jag tror så mycket på att den dagen ger otur, jag får väl säga mer om saken när jag vet hur dagen har varit helt enkelt.

Nu är jag hemma i mitt fina rum i vårt fina hem i lilla fina Norje, i lilla fina Sölvesborg. Japp! Flyget var försenat och gick inte förrän kvart över tio, så det blev en rätt lång väntan på Arlanda. Var där lite väl tidigt med eftersom jag aldrig kan komma ihåg vart jag ska, fastän att jag alltid flyger från samma ställe. Blir alltid lika hispig o undrar om jag hoppat av på rätt ställe med Arlanda expressen och om jag är på rätt väg. Men det är ju faktiskt inte svårt alls och jag hittade direkt och därför var jag där väldigt tidigt. Men det var rätt chill ändå, jag luktade på parfymer, hittade en liten alla hjärtans dag present till mamma, pratade med min kära Tulsi i telefon och sen stötte jag på Jenna som också skulle åka hem :) Så vi satt och pratade och vips så skulle flyget gå.

Det är lite saker som hänt sen sist jag var hemma här ändå. En ny skylt har kommit upp utanför på gatan(!) och Albins rum och Tv rummet utanför har blivit färdigt. Det blev så sjukt snyggt! Hade jag inte tyckt om mitt rum så mycket så hade jag bosatt mig i det tvrummet. Vi har köpt ett playstation tre dit in också så det ska jag inviga nu i helgen!

Nu väntar vi bara på att Albin ska vakna, sen ska vi åka in till Kristianstad o fika på Duvanders :) Efteråt hämtar vi upp Malin i Österslöv och sen ska vi ha möjskväll o dricka vin (döda lite fler bakterier) o se på Let´s dance.


Packat o klart

Sådär, nu tror jag att jag lyckats packa allt jag behöver för helgen. Jag börjar lära mig nu, har inte alls mycket packning med mig hem nu. Förut hade jag hur många väskor som helst, i fall att jag skulle behöva kläder eller skor till det ena eller andra liksom. Men nu har jag lärt mig o bara packa det nödvändigaste, får väl låna av nån där hemma om det skulle vara nåt som fattas helt enkelt.

Ska gå inom Sofia nu och hämta mina skor och säga hejdå. Ska visserligen bara vara borta över en helg men vi är ju med varandra hela tiden annars känns det som, så kommer nog sakna Tulsi lite ändå.

Är lite nervös faktiskt, tycker det är lite jobbigt o flyga, undrar om jag nånsin kommer vänja mig. Men det är ju det där att när man väl satt sig i planet är det inget man kan göra om det skulle hända nåt liksom. Man lägger sitt liv i pilotens händer och hoppas på det bästa. En pilot som man inte vet vem är eller ser ut men får välja att lita på ändå.

Nej jag får väl bege mig nu.

Ha en bra kväll allihopa.

Kram!

The Hills

Har tagit mig igenom en hel del avsnitt av The Hills nu och har kommit ända till säsong 4. de ni! Amanda tycker inte att jag är riktigt klok som kan kolla på det "ytliga tramset". haha. men jag gillar det! Det får mig att vilja åka till Kalifornien so badly! 

Jag mår bättre idag, febern börjat lägga sig och det har slutat klia i mina leder. Nu är det mest halsen och förkylningen kvar. Jag har fått starka halstabletter av Therese som man ska ta tre gånger om dagen, och dom är starka! Tungan domnar liksom av när man äter dem. Så de borde ju göra nytta kan man tycka!

Jag mötte upp Sofia & Busayo igår och gick på Örjan Anderssons föreställning "Ready to explode". Han ska tydligen vara väldigt känd och en riktigt duktig koreograf. Men jag har fortfarande svårt för det där moderna tjafset måste jag säga. Dans för mig är så himla mycket mer än det där! Visst, dansarna var väldigt fina och man såg ju att du kunde sin grej, men modern dans är inget jag går igång på eller vad man ska säga. Oftast är det uppbyggt kring nånting, en känsla eller en handling eller nånting som man får tolka på sitt eget sätt och det är det som jag har tyckt varit lite flummit och jobbigt o sådär innan, men igår lyckades jag skapa mig en riktigt bra uppfattning om vad föreställningen handlade om och allting blev genast mycket intressantare! Så jag gjorde inte som Busayo iaf som nickade till flera gånger. haha.

Mamma uppmanade mig igår att dricka lite alkohol som kan döda mina bakterier och göra det lättare för mig o somna, men jag hade ingenting hemma. Så jag tog med mig Sofia & Busayo till Kungshallarna efteråt där jag tog ett glas rött vin och Sofia tog en drink. Vet inte om det var bra eller dåligt för kände mig hur snurrig o feberyrig som helst efteråt. hehe. Men kan ju hoppas att några bakterier dog iaf.

Ikväll vid halv tio går mitt plan hem och sen kommer mamma o hämtar mig i Ronneby :) Ska bli skönt o komma hem lite o ladda batterierna på nytt. Dock måste vi repa inför showen jag, Amanda, Linn & Kristina ska vara med på den 18e Mars så kan inte ta det helt lugnt, men får försöka så gott det går. Jag ska iaf sluta bry mig om vad alla andra tycker och lyssna på mig själv och min kropp.

Det var så sant som Therese sa igår, att om ens intresse och arbete till exampel hade varit att spela gitarr. Då är det bara att lägga ifrån sig instrumentet när man blir trött på det, man tar tillbaka det när man vill öva, och man kan spela fast man är sjuk. Man kan helt enkelt välja när man vill använda det. Vi dansare däremot har ständigt vårt instrument med oss och allting annat vi gör som inte är dans är ihopkopplat med det och dansen blir väldigt omfattande och ens liv eftersom kroppen är vårt instrument. Det lät så himla rätt och häftigt när hon sa det är ju så himla sant.


Sanna, Sofia, Jag, Busayo & Karin


"Allt blir bra tillslut och blir det inte bra så är det inte slut än"

Puss & kram

Feber

Nu har jag bannemej feber igen. Jag blir tokig på detta, det är fan skämmigt nu, kan ju inte hålla på såhär o bli sjuk hela tiden... Undrar varför det blir såhär.

Jag gick o la mig redan vid nio igår men har sovit så jäkla dåligt i natt så det är inte sant. Har drömt steg & rytmer och varit halvvaken hela natten. Kollade på kl vid 1 o trodde det var morgon, sen kollade jag vid fyra igen och då var jag så täppt i näsan så fick ingen luft knappt. I med lite nässpray och sen sov jag till halv 6, gick på toa och somnade äntligen på riktigt efter det och sov skönt till kl 8.
Har ätit frukost o kollat på några avsnitt av The Hills. Har druckit två koppar te med eshiniceadroppar i och tagit en Ipren så mår bättre nu. Men har sån äcklig febervärk innuti kroppen. Jävla skit är det. VI skulle ha Charlie idag med och det hade jag sett fram emot jättemkt! Hoppas inte dom hade wacking utan typ locking istället så får jag inte riktigt lika mkt ångest över att jag missade det. haha..

Vi på skolan har ju fått biljetter till en dansföreställning ikväll också, ska försöka ta mig dit och gå o kolla på den fast jag är sjuk. Kan vara skönt o komma ut lite och förhoppningsvis känner jag mig bättre tills dess.

Tänkte passa på o skriva brev till de i Filippinerna nu med när jag ändå är hemma, årets resenärer från Furulundsskolan åker ner nu på fredag så jag ska skicka med dom några brev. Jag är så avundjsuk på de som ska åka, jag längtar tillbaka dit jättemkt och vet vilken fantastisk upplevelse de kommer få där :)



















Slut

Aaahh jag är så trött så vet inte vart jag ska ta vägen!
Asgrym klass med Niki idag! Balett, jazz & modert. Skulle tagit kvällsklass för Annette men ont i halsen & snuvig sista lektionen så jag fick inte för Sofia. Istället Muffinsfabriken med Sofia, dela på två muffins plus en latte. Mår så illa nu så vet inte vart jag ska ta vägen. Ont i kroppen, snurrig i huvudet, börjar känna feberfrossa. Panodil, c-vitamin, echiniceadroppar eller hur det nu heter, te & en varm dusch. Hoppas den kuren funkar. Jag är taggad och vill inte bli sjuk nu. Charlie imorn, vill inte missa det! Föreställning på kvällen kl 19.

Nu - sova.

Godnatt.


Måndag

Första dagen på denna veckan har snart passerat.
Dagen började med rep med Kristins lyriska dans om gott & ont. Snurr snurr snurr, vänd, snurr, kick, snurr, snurr. Ungefär sådär, tusen snurrar :) Det gäller o vara fokuserad när den ska visas upp alltså! Men sätter vi bara allt som vi ska kommer det bli skitsnyggt!
Första "riktiga" lektionen var street med Robban, det var en bra lektion idag. Sen hade balett med teknikträning vid stången & på golvet. Tungt! Efter lunchen hade vi Sabina och vi började med vår House-koreografi som vi ska göra med henne. Den kommer bli så fet!! Sist men inte minst hade vi jazz där vi fortsatte jobba på "When I grow up" . Måste plantera in lite bitchighet och ilska i mig till imorn så jag får lite ordning på min roll!

Efter skolan har det inte hänt så mkt, jag handlade på ICA och en söt farbror började snacka om att vara vegetarian med mig och att det inte alls har nånting med att vara vänsterpartist o göra, för nej, han var så mkt höger man kunde bli! Okeej, då vet jag. haha. Han var rolig han.

Jag har börjat på min koreografi till föreställningen idag, känns som att jag är på rätt väg så det blir nog bra. Jag har också bokat hemresan! Flyger hem sent på torsdag kväll och stannar till på söndag. UNDERBART. Jag har också bokat Beyoncé biljetten, hon kommer ju till Stockholm den 13e maj :D

Nu blir det sängen.

Natti natti!

House

Jag har hittat en ny dansstil som jag diggar sjukt mkt........ House!

Jag & Sofia tog två klasser på skolan idag och det var riktigt kul. Maggie som hade det var en sån bra pedagog, vi fick "leka" fram mycket och det kändes som man lärde sig sjukt mkt bara på två lektioner. Jag blev överaskad över mig själv hur bra det gick faktiskt. Det ska vi fortsätta med, housiga söndagar =)

Annars har jag inte gjort så mkt idag, sov till 11, chillade framför tvn och åkte in till skolan vid 2. Sen jag kom hem vid 6 har jag lagat mat, kollat på Melodifestivalen i repris & på Bring it on all or nothing. sweet! Ska ta o sova nu för är jättetrött.

Träning imornbitti med Kristins dans tror jag? Ja någon av danserna till föreställningen iaf :)

Puss & godnatt

Förresten på torsdag kanske jag ska åka hem och vara hemma över helgen, det beror på om jag lyckas flytta min läkartid på fredag. Hoppas! Jag längtar sjukt mkt. Vill bara krama om min gosiga lillebror nu!



Konsert

Vilken härlig dag jag har haft!

Mötte upp Klin vid femtiden så gick vi till Fåtöljen på Götgatan där vi fikade och hade det mysigt :) sen mötte vi upp några av hennes kompisar och gick till ett ställe vid Skanstull där vi skulle på en konsert som började kl 19. Det var de som går på Betels musiklinje som hade sin sista konsert efter turnén dom varit ute på i Sverige nu den senaste veckan. De var två ensamblar som spelade, jag gillade den sista helt klart bäst! Shit vilken röst tjejen som sjöng hade, helt fantastisk! En sån speciell och lite hes röst.
Det var mest lite soulig popkänsla i låtarna, men hon sjöng öven Listen med Beyonce, och då rös jag i hela kroppen! Så himla fint. Ja det var en riktigt svänging och bra konsert måste jag säga! Lokalen den var i var jättemysigt inredd och ganska liten så det blev en sån skön känsla där.
Åh Christoffer Hiding var där, från Idol ni vet. Jag stod predvid honom. hihi. Började söka på honom på youtube nu och är helt förälskad. Tänk o ha en kille som kan sjunga sådär för en, vilken dröm! Lyssna när han sjunger Halleluja här, det pirrar i hela kroppen!
 


Efter konserten var vi och fikade igen. hehe. Med tre av Klins Betelkompisar, och det var riktigt trevligt. Kul att träffa lite annat folk, det behövs! Nu när jag kom hem mötte jag Therese och de andra i hennes klass, de var påväg ut efter festande här hemma. Så lägenheten osade sött av alkohol när jag kom hem. Blev faktiskt festsugen då jag med, men är så stolt över mig själv att jag inte följde med dem. Det är riktigt skönt o bara sitta här o lyssna på musik o prata med folk på msn :)

Puss & kram

Saturday

Åh vad fantastiskt gott jag sovit inatt. Gick o la mig vid halv tolv och steg upp vid tolv idag, helt underbart.
Har kollat lite på tv, kollat flygbiljetter hem och fixat med lite andra grejer. Ska ta o städa mitt rum nu, Therese har bjudit hit sin klass ikväll så ska de se på melodifestivalen, festa o gå ut sen. Så de kommer ockupera mitt rum så får se till o plocka upp alla kläder som ligger slängda överallt och städa iordning lite :)

Vid fem ska jag möta upp Klinie och så ska vi fika nånstans på götgatan. Sen ska vi gå o se på en konsert som några på hennes skola ska ha vid Skanstull. Ska bli riktigt nice!

Puss & kram

Fredagschill

Yes det har jag nu och det känner jag mig väldigt förtjänt av!

Var i skolan i morse o Klara började lära ut sin street, som kommer bli riktigt bra! Sen lyssnade vi på en producent som hade föreläsning i en timme, men han var lite seg o lyssna på. Jag & Sofia nickade till flera gånger, kunde inte hålla ögonen öppna för man blev så trött av o bara sitta där. Efter det hade vi improvisation och då vaknade vi till igen. Det var en kul o svettig lektion! På lunchen köpte vi kinamat över gatan och kinesmannen sa samma sak som sist när vi kom in: Hej prinsessor! Välkommen till vår stad. haha. Han är för söt. Typ som Welcome to Hollywood, whats your dream? Ungerfär med samma inlevelse.
Vi hade KRS efter lunchen där vi redovisade lite läxor och sen skulle vi haft Niki sista lektionen men hon kom aldrig :( tråkigt för jag hade sett fram emot det! Men vi fick en o en halv timme extra att repa istället, vilket behövs det med.

Efter skolan var jag, Sofia & Hanna på Danshögskolan där det var öppet hus. Vi hann inte kolla runt där o så för vi slutade ju fem, men hann se föreställingen som började vid 6 iaf.

Nu är jag helt färdig både i kroppen och skallen så ska ta o sova faktiskt. Känns tragiskt o gå o lägga sig såhär tidigt på en fredag men vad ska man göra. Jag ska sova tills jag vaknar imorn och inte ställa någon klocka och det ska bli underbart.

Trevlig helg!

Buddy Holly

Nyss hemkommen från Buddy Holly som var riktigt bra! Härlig musik och skådespeleri och det svängde verkligen om det hela :D Två o en halv timme gick hur fort som helst! Sofia, Anders & jag kunde inte hålla oss så vi ställde oss upp de sista låtarna o dansade o klappade för fullt o tillslut stod hela salongen upp. Sweet! Brolle var bara SÅ himla bra.

Nu ska jag sova. Är så trött. Tog en klass efter skolan med, som skulle varit för Dan men han var inte där så det va nån annan tjej. Men hon var duktig, vi gjorde en kommersiell "doll" dans o det va skoj :)

Träning innan skolan imorn med Klaras street och efter skolan blir det antingen wacking eller ett besök på Danshögskolan där det är öppet hus!

Tack o godnatt.

Blir trött på mig själv ibland, måste se till o fixa det här nu! Men det är skönt att man har vänner för en när man behöver dem <3

Trött

Jag har kommit förbi min enorma trötthet o börjar bli övertrött nu tror jag! Eftermiddagen i skolan var helt blurrig. Jag var verkligen inte i nuet kände jag. Hörde allt och gjorde som dom sa men var helt borta i skallen. Jag behöver sömn...Har haft så svårt o somna nu de senaste nätterna, bara ligger o tänker en massa.

Nu har jag kollat på semestersvenskar och made in sweden. Vilka härliga program :) Emma & Emma blev filmade av tv 4 när de var i Thailand för ett par veckor sen så det borde vara med kanske nästa veckan. Så måste hålla utkik!

Nu ska jag ta mig en dusch, och sen snacka skit med Adde B.

Skolan kl 8 imorn för rep med Kristins koreografi om gott o ont. Ska bli spännande! Tror jag & Sofia ska ta Dan´s klass efter skolan, och sen vid halv 8 ska vi allihopa kolla på Buddy Holly med Brolle. Det ska bli skojigt!

Puss & kram


<3





Jag saknar min fina polle.

Påväg o bli frisk

Jaa det känns som det och det är underbart!

Jag var i skolan idag o va med o dansade alla lektioner. Det var lite kämpigt i början av dagen, jag hade liksom helt tomt på energi. Men jazzen var så kul, vi håller på o lära oss koreografin till showen där nu. Jag måste öva på o va bitchig för jag ska sån i det numret. haha. kul :D på baletten efter var det med lite segt, fick stickningar i hjärtat så fick sätta mig ner en liten stund. blev helt rädd när jag tänkte på det mamma sagt igår. hehe. men det gick över som tur var så jag kunde köra igen o idag lärde jag & Klara oss vår del vi ska ha i balett numret :)
Lunch på det och sen hade vi lektion med Damon som var lika kul som vanligt! Vi borde ha honom fler än en gång i veckan tycker jag, han är ju så himla bra. Sist hade vi modernt, jag fick jaga lite eftersom jag inte varit med en enda gång på allt det nya de gör, men det gick bra!

Efter skolan var jag o hämtade ut ett brev som mamma skickat upp med lite grejer till mig. Hon är för go min mamma :) Nu har jag precis käkat middag o kollar på lite Desperate Housewives. Ska gå o ta mig en bit kladdkaka också av den jag bakade igår. Blev så inspirerad när Rebecka skrev till mig att jag skulle unna mig nåt gott när jag var sjuk så jag bakade en kladdkaka och den var mumsig minsann :)

Imorn blir det en streetig dag. Street, breaking, street & balett. Funderar på att gå på dansfysen efteråt också, får se hur jag känner mig imorn. Vågar inte ta i för hårt nu när jag precis kommit igång, så får känna efter imorn helt enkelt.

Ha det bra!

Puss & kram

Twilight

Åh jag har nyss sett Twilight! Så bra den var :D jag är helt pirrig i kroppen nu, fylld av kärlek o hopp :) haha. vad töntig jag låter. Nej men den var faktiskt väldigt bra, funderar på att läsa böckerna nu. Hela klassen har ju gått o pratat o lånat böckerna av varandra hela terminen men jag har inte känt mig så sugen på det innan. Fast nu när jag såg filmen så börjar jag förstå varför de varit så exalterade om det här :)

Jag känner mig lite bättre nu, svullnaden börjar lägga sig och det kliar inte lika mycket. Det jobbiga är att det känns som om förkylningen aldrig vill släppa... jag äter nio tabletter om dagen av nån slags medicin jag köpte på hälsokosten, så jag hoppas på att det ska hjälpa mig ur det här nu. Det känns som att jag bara ligger här hemma och ser på när mitt liv fylls av fler och fler saker att göra, jag börjar känna mig mer och mer stressad och det enda jag kan göra är att ligga hemma och vänta ut allt...
Jag börjar bli så kluven på det här med Sonya nu med. Som jag sett fram emot att åka ner till Malmö och gå på workshop för henne i fem dagar! Men jag vet helt enkelt inte om det kommer gå. Jag har redan missat så mycket i skolan, och särskilt de dagarna - måndag, tisdag, onsdag, så jag tror inte jag kan vara borta mer. Det sugiga är att jag & Jessica redan har betalat och anmält oss och kan inte få pengarna tillbaka... Vi har inte bestämt oss än, men funderar på att strunta åka ner där ändå. Det är ju mest jag som har ångest över det eftersom jag missat så mkt, men åker inte jag så kan inte hon heller åka eftersom det är jag som ska fixa boende o såna grejer... Trouble trouble..
Jag blev så stressad innan att jag fick värsta forsen av näsblod när jag stod i duschen... Inte så kul.

Det ser iaf ut att bli skola imorn och jag hoppas det känns bra i kroppen. Mamma skrämde upp mig o började snacka om att man kan dö om man går tillbaka o börjar träna för tidigt. Jag bara, men man känner väl det innan då liksom så man får sätta sig ner? Hon bara, nej man kanske inte känner det förrän det är för sent! haha. det var ju upp piggande mamma! Får hoppas att det inte händer :)

Blodprovet i morse gick förresten bra. Hon tog hur många rör som helst så det var lite obehagligt. Men Sofia var med som stöd så det va skönt! Så nu är det bara o vänta till fredag för mina resultat.

Godnatt!

Blodprov

uuuuscch... jag ska åka och ta blodprov i armen nu. Jag är skitnervös. Men som tur väl är så ska Sofia följa med mig, hon får sitta o hålla mig i handen :) Jag ska äntligen få svar på om jag är gluten eller laktos intolerant nu, och det är ju skönt. Desto värre o göra det med, dom behöver ta rätt många rör med blod... och det är läskigt...

Mitt ansikte är fortfarande fucked up också. Det kliar och kliar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Svullnaden har gått ner lite nu iaf, men som det ser ut nu ska jag stanna hemma idag. Tror inte den bästa medicinen är att bli svettig i ansiktet... Jag blir så arg......

Ska gå o möta Sofia nu.

Puss & kram

Jag blir galen!

Jag ser ut som en fotboll i ansiktet.... eller en köttbulle, eller hmm... tjock mullvad. haha. Jag ser inte klok ut i varje fall..
Det började i fredags, jag kände att jag började bli torr i ansiktet och det började klia runt mina ögon. Jag glömde nämligen min ansiktskräm hemma i Sölvesborg och har använt dove´s duschkräm i ansiktet nu sen jag kom upp. Har varit lite sen med att gå och handla... vilket straffade sig nu.............
Igår när jag var på Streetstar använde jag såklart smink, och inne i lokalen med all dans och alla människor blev det väldigt varmt. Så mitt ansikte kliade något fruktansvärt, men vad skulle jag göra, jag ville ju vara där och kolla. När vi sen kom hem vid halv fem i morse så var mina ögonlock ganska svullna och det var så sköööönt o ta bort mitt smink. MEN i morse när jag vaknar. Då kan jag knappt öppna ögonen. fan fan fan. Det är asjobbigt, kliar helt sjukt mycket och jag ser som sagt inte klok ut!!! Jag köpte min rätta ansiktskräm igår så jag smörjer för fullt, lägger skedar i kylen som jag håller mot ansiktet och försöker att hålla god min. Men det är inte lätt, hela jag kokar av frustration. Jag vill bara se normal ut igen och bli helt frisk från min nedrans förkylning så jag kan DANSA! varför ska det vara så svårt o förstå, Du där uppe, andarna runt omkring mig, eller vem det nu är som har hand om vad som händer?! Låt mig vara som vanligt igen! Jag blir galen!

I alla fall. Nu har jag klagat av mig lite... Streetstar igår då ja. HELT FANTASTISKT. Det finns så många grymma dansare! och det häftiga är att många av dom undervisar på min skola vilket är väldigt nice :)
Jag & Sofia kom lite sent dit igår, vi planerade att vara där vid fem tiden men var inte där förrän halv åtta. haha. hon och jag, vi är inte de bästa på att passa tider, men det är så jäkla skönt att vi är så lika och tar det lite som det kommer allting.
Vi var nämligen inne i stan och shoppade på dagen igår och fastnade i Adidas affären på Götgatan. De hade fått in skitsnygga nya kläder plus att de reade ut rätt många grejer för halva priset. Så var praktiskt taget i himmelriket. haha. Det slutade iaf med att jag gick där ifrån med ett par assnygga turkosa skor som jag ska ha o dansa i och en adidas jacka i samma färg så jag kan matcha ;) sweet! och Sofia köpte en svart lite kortare adidas jacka och när de får in rätt storlek ska hon köpa en riktigt snygg adidas dress i en rosa/lila färg :)
Det var det som gjorde att vi blev så sena igår, men vi fick iaf se alla finalerna och dansa ett par timmar efter när allt var slut. Sen gick vi till MAX och stod i kö i ungefär en timme, haha, det var tydligen inte bara vi som var hungriga efteråt. Sen när vi skulle ta t-banan hem så fick vi vänta en hel jävla timme på tåget mot hagsätra. Så vi var inte hemma förrän vid halv fem i morse...

Nu har degen jäst klart! Jag och Jessica håller på o baka pizzor. mummms.

Puss & kram

RSS 2.0