She turned around and was tryin to put a dick in her mouth I let her, touch it, bring it, pay it, watch it, turn it, leave it, stop, format it.

Åh vad trött jag är idag, både i kroppen o i huvudet, mest i huvudet. Skönt o vara igång men också skönt o komma hem o göra ingenting, ska nog snart ta o sova faktiskt.

I morse tränade vi Klaras koreografi, börjar sätta sig lite bättre nu. Vi har ett rep med den imorn med tror jag? Vi ska iaf få vara i Haninge på lördag alla som kan, och repa alla danser så det känns skönt. Vi har uppdansning nästa onsdag och då ska allt sitta så bra det bara kan :)

Anyway. Efter repet trodde vi att vi skulle ha två hiphop lektioner men det var teori och en praktisk del istället. Haha så roligt va det, Talia - läraren, drev med oss men det visste ju inte vi. När vi kom in stod hon där inne med spetsleggings och röda hotpants över, en t-shirt med adidasjacka över och stora örhängen. Hon började snacka och skulle sedan gå ut och hämta nånting, då kom vår receptionist in och började fråga ut oss om vad vi tyckte om Talia och hur hon verkade. Kändes som om värsta dålda kameran var där, alla började skratta o man visste inte vad man skulle ta seriöst. hahah.


Med hennes klädsel ville de väcka en diskussion om ifall det är okej att klä sig hur man vill, blir man respekterad ändå? Och hur kvinnlig ska man få lov att vara, när kollar publiken enbart på ditt utseende och när kollar den på din talang, vad är det egentligen för texter i musiken vi lyssnar på, vart går gränsen till kvinnoförnedring och hur ska en bra danslärare vara? En massa såna saker tog hon upp och det var jätte intressant. Tex. min rubrik, lite från texten ur i Busta Rhymes grymma låt "Touch it"... Att han säger så tänker man inte på varje gång man hör den låten. Eller ur "Get low" med Lil Jon:

To the window(to tha window), to the wall, (to tha wall)
To the sweat drop down my balls (my balls)
To all these bitches crawl (crawl)

Helt komiskt vilka sjuka texter de egentligen sjunger.

Vi blev indelade i tre grupper och fick tilldelat oss tre olika kroppsdelar vi skulle fokusera vår dans på. Vi fick kvinnans könsorgan. hahah. Vi skulle göra en version där vi "hyllade" vårt organ och en där vi gjorde saker som inte är okej och som är förnedrande. Det var en kul uppgift!! Riktigt intressant att se skillnaderna på alla danserna. De andra grupperna hade brösten och rumpan då som "fokus".

Efter två lektioner med Talia hade vi eget rep en timme, jag stannade kvar o stretchande, åkte o handlade och har lagat linssoppa och kollat på Americas best dancecrew nu.

Imorn ska vi ha stage fighting, det ska bli spännande!

Puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0