Wacking

Tjeeenare. Idag är det fredag och det känns förjävla bra :)

Började dagen med att träna på läxan med Sofia, efter det hade vi en teorilektion där vi fick massera varandra och fylla i enkäter. Andra lektionen hade vi improvisation och då var Amanda & hennes mamma där o kollade. Efter lunchen hade vi KRS och jag & Sofia visade upp vår duett vilket gick bra, och till sist hade vi WACKING. Wiieee. Det va roligt!

Nu ikväll har jag varit i Gamla stan och druckit drinkar med Amanda & Annika. Amanda har ju klippt av sig allt hår!!! inte allt då men till strax under öronen. Ovanligt men jättefint :D imorn ska jag klippa mig, inte lika drastiskt dock men klippa bort det slitna iaf och förhoppningsvis färga det i nån fin färg. Sofia ska med klippa sig samtidigt :)

Nu blir det sängen. Godnatt!

Hej där

uuuhh idag har varie en TUFF dag. Street i morse med Thomas. Den var väldigt rolig och inte så sjukt krävnde iofs, vi gjorde en indisk dans och vår grupp var klockren :) efter det hade vi breaking som var killing, värsta fyspasset i slutet av lektionen. Som om vi inte fick nog där hade vi locking med Oscar efter lunch och han körde ännu hårdare med oss. Har ni hört talas om spagettiarmar? idag förstod jag verkligen det uttrycket!! mina armar var helt döda i slutet av passet.. sist men inte minst balett! yeah. Maggan tyckte att jag jobbade bra idag iaf, så det var ju gött :)

Efter skolan åt vi på Sandys och nu har jag precis kommit hem från en dansföreställning. Extended dance theatre heter gruppen som uppträdde. Riktigt grymma dansare!! man såg verkligen hur de arbetade med hela kroppen, varenda muskel. Ben kan vara så jäkla snygga alltså! de använde verkligen benen mkt i denna föreställningen och det va nice :) jag fick en sån varm och härlig känsla i kroppen, det var en sjukt vacker föreställning att kolla på och jag gillade verkligen musiken.

nu ska jag koreografera lite till vår KRS, eftersom jag försov mig i morse.... hmmm. glömde tydligen ställa klockan igår! fy skäms på mig!

 

Yeeeah


Sofia & jag

Jag tog en extra balettklass efter skolan idag så jag har dansat i 7 ½ timme idag, känner mig ganska schleten nu! men samvetet mår bra iaf.. :) 

På torsdag kommer min älskade MÅS upp hit till Stockholm. det är på tiden, jag saknar henne så. Hon och hennes mor ska kolla på Stockholm horse show på lördag & söndag, men lite tid över till mig har hon iaf :) de ska komma o kolla i skolan på fredag o sen kanske jag ska umgås med dem på fredagskvällen? det ska bli väldans kul o se min kvinna igen iaf!

Imorn ska vi kolla på en dansföreställning efter skolan. Det sägs att den ska vara väldigt bra, och det är enbart jazz i den, typ modern jazz, så det ska bli spännande :)

Nu blir det sängen. ska tidigare till skolan imorn för att öva på denna veckans KRS läxa som jag gör ihop med min kära Sofia Björnfoot. 

 

Kolla in sötnosarna

http://www.youtube.com/watch?v=ZfvMwWuaBvw

http://www.youtube.com/watch?v=ZfvMwWuaBvw

Lördag

uuussch va trött jag är idag.. Kvällen igår var rolig men allt blev inte riktigt som vi tänkt oss. Sofia & jag hade verkligen en sån dag igår då inget gick som planerat, men det mesta slutade bra ändå :) 

Vi missade bussen hem till Oliva och orkade inte vänta i en halvtimme så vi tog gångvägen genom skogen istället. Efter mycket om och men i den kalla vinterkvällen så kom vi fram till Olivias studentboende. Där blev det kladdtårta med glass och mingel, dricka & dans. Kul kul!! Vi kom inte därifrån förrän klockan nästan var ett så vi var inne i stan vid halv 2. Varför blir det alltid så att man vill stanna kvar på förfesten längre? Man hinner aldrig vara där tills man är nöjd liksom utan man får alltid hasta sig iväg "för tidigt". En fördel är kanske om man kommer till förfesten i tid också, då kanske det inte känns så? Jag får nog ta o testa det nästa gång.
Det blev inget uteställe utan mc donalds istället där vi fick bejaka en tävling om vem som kunde äta upp tio hamburgare först! hmmmm.

Inatt har Sofia varit här och skedat med mig, hon åkte hem för ett par timmar sen. Jessica är med sin syster i stan & Therese är inte heller hemma så jag har tråkigt!! Har så fruktansvärt ont i halsen idag och känner mig inte speciellt pigg heller men jag vill ändå hitta på ngt. Har inte lust att bara ligga hemma.. Funderar på att åka till Klin på Betel ikväll och sova där kanske.

Helst av allt skulle jag bara vilja att mamma kom in genom dörren och överraskade mig med kakor.







Hej prinsessan, välkommen till Stockholm!

Så sa en liten kinesman till mig när jag skulle handla mat i kinarestaurangen mitt över skolan idag. värsta mannen som gick runt och spred glädje där inne i restaurangen. haha, han var så söt.

Idag har vi haft afrikansk dans, drama och lyssnat på en dansare från LA som pratade om sitt liv och karriär. Sen var jag & Lisa på Gina Tricot för vi skulle försöka hitta ngt att ha på oss till imorn men neej... Hon hittade iaf ett par fina chinos, nog inte till imorn dock och jag hittade inget. Sen orkade jag inte gå i fler affärer, känner mig fortfarande hänging idag. Men det får bli ett ryck till imorn efter skolan. Imorn slutar vi kl 1 :D :D :D sen blir det parrrrty!



Pffft.. feber

Idag har vi varit på studiebesök med klassen & den förberedande klassen på Operan & dansmuséet. På Operan fick vi kolla på när de hade balettklass. De var så sjukt grymma! När killarna hoppade så såg det ut som om de skulle flyga iväg, de svävade i luften i en evighet innan de landade, gjorde några piruetter för att sen landa på knä. Helt otroligt var det att kolla. Man ligger ju rätt bra i lä där alltså. hahah.

Efter Operan gick vi och åt i Kungshallarna och sen var det besök på muséet som gällde. Det var rätt intressant, jag var bara så trött i hjärnan att jag inte kunde koncentrera mig riktigt. Känner mig helt febrig och har ont i halsen idag... :( Så det blev en fika efter skolan med Sofia, Anders, Anna & Jessica och sen åkte jag hem. Det får bli bio nån annan dag istället. Idag är det onsdag vilket innebär att jag har kollat på Bonde söker fru :D haha otroligt bra. Jag har legat här helt ensam eftersom Jessica är på julkonsert och Teres på kalas. Fast jag har haft min nyinköpta massageboll som kompis iaf. En taggig massageboll som man rullar under fötterna och sådär alltså, för att mjuka upp spänningar :)

Tur att vi inte har så speciellt fysisk dag imorn, afrikansk dans på morgonen, drama & sen ska vi lyssna på nån som pratar. Funderar på att åka in till stan sen och hitta nån fin klänning till helgen :) Oliva fyller ju år på fredag så det ska firas!


mysbild



PBAAAAM!

Igår var jag som jag skrev och hälsade på Klin på Betel folkhögskola där hon går och bor. Det var så himla mysigt. Det kändes som att vara på ett läger som aldrig tar slut. Alla har sina rum i långa korridorer och så har de matsal, kök, rum där man kan hänga, danssal, musiksalar osv. 
Det har varit så sjukt att sluta såhär tidigt dessa dagarna. Jag har ett liv!! att sluta kvart över tre istället för kl fem gör så himla mkt. Egentligen gjorde vi inte ngt speciellt igår men vi hann ändå med så himla mkt i jämförelse till vad jag brukar hinna med. Det var kul att träffa alla Klins kompisar på skolan också, dit kommer jag absolut att åka igen och hälsa på :D

Imorse började vi dagen med afrikansk dans. Två killar spelade trummor och vi dansade :) kul kul. jag hade lite svårt att andas dock för jag börjar bli förkyld, men annars var det nice. Efter det hade vi dramalektion. Vi fick spela upp våra scener som vi fick igår och det gick riktigt bra. Alla i vår klass är riktigt bra skådespelare alltså! vi kunde lätt gjort en grym teaterföreställning.

Sista lektionen för dagen var Yoga. AAAAA så underbart det var. jag har nog aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv. När vi skulle ligga på rygg, räkna ner från 27, andas och tänka på grejer som hon sa så fick jag nästan panik för jag var så avslappnad. Det kändes som om kroppen var död men hjärnan levde. hahah. helkonstigt. men skönt var det iaf! Alla var helt slut och ville bara vila mer efteråt så vi la oss o skedade halva klassen. fan va det är gött att skeda!!

När vi legat där ett tag var det åter till verkligenheten och jag & Anders tog t-banan till S:t eriksplan där vi skulle gå på massage. Det visade sig när vi kom dit att vi hade bokat tisdagen den 15e december och inte idag. haha. det var så stressigt på datorn när vi bokade så vi kollade aldrig datumet :P så vi gick en runda på stan, köpte massagebollar och sen åkte vi tillbaka till skolan där vi gick på Annettes jazzklass. De gör samma dans där som vi gör i skolan & jag o Anders behövde öva på den, vi dansar i par alltså. Så det gjorde vi och nu känns den mkt bättre :)

Imorn ska vi besöka Operan & dansmuséet med Maggan (vår balettlärare), sen blir det fika med några stycken från klassen o sen ska jag o Sofia gå på BIO :D Dessutom ska vi gå runt i vanliga kläder hela dagen imorn, inte mjukisar alltså. WOW säger jag bara.

Shanti Shanti


Betel

Ikväll är jag hos Klin på Betel o hänger :D ett riktigt mysigt ställe med trevligt folk! Här förstår jag att hon trivs.
Vi har som sagt tema vecka i skolan denna veckan, vilket innebar en lektion i drama och en i akrobatik idag. kulkul!! imorn blir det afrikansk dans, drama & yoga.
Nu ska vi hänga lite mer.

Tack schälv!

Bilder från vår Halloweenfest


Therese var en köttätande blomma och jag var en nyckelpiga som försökt slakta ett större djur

   


Beyoncé, Shakira & Sofia


   


Viktoria & Jessica

Sofia trivs



Merry Christmas Baby!

HANSON är så braaaaaaaa. Malin håller på o skickar deras julskiva till mig nu. Den skivan har jag verkligen härliga minnen till. Det var en rolig tid i ettan på gymnasiet när vi lyssnade på den hela tiden o hittade på en massa busiga saker. haha.

Jag har varit lite nere på sistone och det var skönt att ringa Malin idag o prata ut. Hon är så jävla bra och jag är så glad att jag har henne som vän. Tacka vet jag C4. sicken tur att jag började där på gymnasiet, annars hade vi säkerligen inte känt varandra nu. Nu väntar jag bara på att hon ska komma o joina mig här i stockholm, mycket snack men lite verkstad. heheh.

Igår visade jag & Kristin upp vår duett om maktmissbruk och det kändes bra. Vi gjorde en dans om ett kärleksförhållande där hon (som var en han) utnyttjade mig och såg inte mig för den jag var, och jag var förblindad av kärlek till honom. Nu väntar jag på att få filmen av Sofia så jag kan kolla på det på datorn o se hur det såg ut utifrån. men jag är nöjd iaf o det kändes bra. Det var som vanligt kul o se alla andras versioner också. På eftermiddagen hade vi Niki som gästlärare i Hiphop och jag gillade den lektionen riktigt mkt :)
Efter skolan åt vi mat på Tacobar och sen hade vi pajkväll hemma hos Kristin. Hon hade bakat fyra alldeles utsökta pajer som vi satt o mumsade i oss framför idol :D sen pratade vi skit resten av kvällen. Ikväll blir det en myskväll till med klassen, inte lika många idag dock. Vi ska hem till Anna och äta tacos o se på film. Imorn är det cypher i skolan och hip-hop battle 1 mot 1 :D
nästa vecka har vi temavecka vilket innebär en lektion mindre om dagen samt några sovmorgonar. Underbart! det ska också bli skönt o koppla bort de vanliga lektionerna i en vecka och bara göra annat.

Jag fick värsta gulliga brevet av min mamma idag. Hon hade skickat upp en tidning, tre biobiljetter så jag kan ta med Jessica & Therese på bio, två påsar Nonstop och ett jättefint kort. hon är för go min mor :)

Ha en bra lördag allesammans.

Pissdag

min dag idag är inte den bästa...................................

hittade min kusin på bild på Sabina dalfjälls facebook, de turnerar tydligen ihop på en julgala nu. cooolt. Kolla in han och hans bands låt på youtube. Jag gillar den!

http://www.youtube.com/watch?v=XQxWMfEmhG8

Onsdag

Nu har jag precis kollat på Bonde söker fru! jag tycker programmen borde vara längre, man hinner ju inte se alls mkt. jag är typ kär i alla bögarna, tycker de är jättehärliga :D

Denna veckan har varit tung. Mest i kroppen. Jag fick min chock denna veckan eftersom jag var sjuk två dagar förra, precis efter lovet. Då hade alla andra sin "chock". men jag älskar känslan ändå av att vara såhär slut i kroppen, man känner verkligen att man ansträngt sig och jobbat på bra.

Idag har vi haft veckans streetdag. Först street med Thomas, sen breaking och idag hade vi en vikarie vilket var kul o testa på o ha nån annan i det :), sen locking med Oscar som var lika roligt som vanligt. Dagens sista lektion var mördarbalett. Den är verkligen jobbig på onsdag eftermiddagar, dock inte lika jobbig idag som den brukar vara, det är väl min "positivatankar" övning som börjat verka. hahah. Oscar frågade mig idag på lektionen om jag var kär? jag bara neeej verkligen inte! jag var så trött i huvudet idag att mina tankar bara vandrade iväg ibland så jag satt o dagdrömde o kunde inte riktigt koncentrera mig när han pratade. om det ändå vore kärlek. haha. too bad för mig att det inte är så.

Jag & Hanna skulle gå på en casting till hårmodell till Loreal idag. Vi stod i en låååång kö på drottninggatan i väntan på att få komma in men när vi kommit halvvälgs så kommer det ut en tjej och säger att de inte har tillräckligt med resurser att ta in alla. då var klockan 19 och de skulle ha öppen casting mellan 18-20. så störigt alltså.. när man gjort sig i ordning o åkt dit bara för det. men men. det står om såna castings var och varannan dag i tidningen så det är väl bara att försöka igen! hade ju varit gött o få en klippning o färgning gratis.

Nu ska jag göra mig en härlig fruktsallad och kanske se på lite the hills.

Some people lead and some people follow

Igår hade vi halloweenfest här hemma, den blev riktigt lyckad. Vi handlade på morgonen o sen pyntade vi lägenheten hela dagen. den blev så fin med löv på golvet, spindelväv överallt och en massa ljus tända :) trevligt folk och en trevlig kväll!

Idag kom Joel hit en stund på förmiddagen. Jag kände mig som världens sämsta vän när jag vaknade.. Såg att jag hade fem missade samtal från Joel från inatt. Jag hade lovat att han skulle få sova här efter de varit ute, men det glömde jag såklart bort när jag gick o la mig så jag satte mobilen på ljudlöst och la på andra sidan rummet som jag alltid gör. hahah usch va dåligt samvete jag fick imorse. Visste ju inte vart pojkstackarn sovit. Men som tur väl var hade det ordnat sig och han hade sovit hos en annan kompis här i närheten. Så han var inte arg när han kom hit iaf. haha.

Vid halv två tog jag och Sofia t-banan o mötte upp Hanna vid Stureplan. Där åt vi lunch tillsammans och sen gick vi bort till Balettakademien där det var en föreställning kl fyra. Bla. Ragdollz, Urban Angels och elever på Diambra var med o uppträdde. Det var så himla bra!!! fick en massa ny inspiration :)

nu har jag kollat på lite One tree hill o snart kommer Jessica in till mig så ska vi se på en film på tv kl 9.

Puss

Ruuumpaaa

vad härligt det är med fredag, veckans skönaste dag i skolan.

Kom till skolan vid åtta i morse för jag och Kristin skulle spåna lite på vår duett vi ska göra om maktmissbruk. Det känns som om det kommer bli riktigt bra. På danskunskapen idag pratade vi om mål och vad man ska göra för att bli "bättre". Efter det hade vi improvisation, sen KRS där vi gjorde övningar om makt och en talövning som var så himla rolig. hahah. sen hade vi Edin på streetklassen sista lektionen, vilket också var kul. Det har varit en skön dag idag alltså :)

Efter skolan åt jag, Therese & Jessica pizza på Ruccula och nu ikväll har vi haft myskväll här hemma med idol. Ska nog sova nu för jag är så hiiiimla trött.

Trevlig älg!


Onsdagen

Idag var jag tillbaka i skolan igen :) men det gick en aning segt må jag säga.. fy tusan va tungt det är att inte ha tränat på en och en halv vecka! och så mkt man missar på att bara vara borta att par dagar.. man märker nu hur hårt vi verkligen tränar.

Efter skolan var jag, Jessica & Therese o handlade lite halloween grejer på Buttericks. Jessica köpte en assnygg dräkt. hahah. sen har vi lagat mat och kollat på Bonde söker fru (veckans höjdpunkt på tv). Men innan bonden började så blev det värsta pådraget här utanför vårt fönster. 6 polisbilar kom och en helikopter cirkulerade i luften och lyste ner på polisbilarna som stod samlade bredvid fotbollsplanen här nere, bara 100 meter från vår lägenhet.. undrar verkligen vad det där handlade om! det händer så mkt skumma saker här alltså...


Joel & Victor

Joel ska förresten vara i Sthlm med lumpen nu i två veckor, det tycker vi om!

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket.







Tisdag kväll

och jag är tillbaka i Stockholm igen. Mötte upp Sofia igår så var vi ute och åt på ett supremysigt vegetariskt ställe i gamla stan. Sen handlade jag en massa gluten & laktos-fria saker.. det är ju en hel vetenskap det där! Mådde inte speciellt bra igår och stannade hemma idag med. Mina småsyskon har haft maginfluensa där hemma så jag fick nog en släng av det viruset med mig upp hit. Men jag planerar att gå till skolan imorn iaf.

Idag har jag städat hela lägenheten, ätit fisk (!) (riktigt läskigt), kollat på Gossip girl och bakat en kladdkaka. en riktig mysdag har jag haft :) känner mig mkt piggare nu.

däremot kan jag inte få min hjärna att sluta tänka. har funderat hit och dit så himla mkt de senaste dagarna.. och inte blir jag mkt klokare!

anyway. nu ska jag se ett One tree hill avsnitt och sen sova.

Godnatt.


Josse josse josse

Jag har precis pratat med Josse i telefon :D helt sjukt att höra hennes röst och veta att hon sitter ända borta i Boston! Jag skulle kunna sitta hur länge som helst och lyssna på vad hon har för sig, det är så himla spännande :) tror jag är extra intresserad för det skulle lika gärna kunna vara jag som var där nu, hade inte jag kommit in på Danscenter hade jag åkt med Josse till Usa. så jag undrar liksom hur mitt liv hade sett ut om jag var där istället, därför är det så kul att följa henne :)

Idag var jag i Österslöv hemma hos Malin och hälsade på. Vi kollade på lite Gossip girl och åt mat, alltid lika kul att träffa denna kvinna!

Imorn blir det hemfärd för mig.. eller bortfärd, kalla det vad du vill. haha. har hur många "hem" som helst känns det som. Flyger iaf hem på förmiddagen så jag missar skolan imorn. Lite blandade känslor över att komma upp till Stockholm igen, men mest bra :)

Godnatt!


Var ett med moder jord

Igår var jag hos en träningscoach i ronneby. shit vad mycket saker jag fick proppat i huvudet under en timme, det va riktigt bra grejer. han visste precis vad jag behövde träna på för att bli bättre. meeen en sak är jag inte lika förtjust över... han försökte få mig att börja äta kött igen (!). Han menar på att jag aldrig kommer kunna bygga de musklerna och få ut så maximalt av min träning om jag inte börjar äta kött igen... ahhh. (kött fy faaaan) hahaha. nej men usch. jag vet inte om det nånsin kommer att gå alltså. Jag tror jag har bestämt mig för att börja äta fisk.... får se hur det går och när jag vågar göra det.
Jag fick också reda på att jag förmodligen är gluten & laktos-intolerant... KUL. ska prova utan det nu i 7 dagar så får jag se om jag känner nån skillnad. Jag har tydligen vätska under huden som gör att jag inte kan bli "hård" i mina muskler, och det tyder på att jag är allergisk mot ngt. troligtvis det då. så får se om det gör nån skillnad utan den maten. det kommer inte bli lätt...

Gårkvällen spenderades med Sara Lloooyd Banks! mkt trevligt. Förfest hos Christian och sen Altona. Det var väl hyfsat kul på altona, men jag fick en sån riktig feeling igår hur tacksam jag är att jag inte bor här för tillfället. haha. dock kul o träffa alla!




Idag va det huvudvärk..... inte så kul. Efter Sara åkt hem har jag inte gjort speciellt mkt, kollat på The Hills och varit uppe en runda med Amy i skogen. Nu ska jag snart åka hem till mamma, jag och Klinie ska vara barnvakt till Albin ikväll och så ska vi försöka baka några gluten&laktos fria kakor. haha om det går.

puss & hej

RSS 2.0