Rösti rösti

Nu har Teres åkt hem och det är redan tomt :( vilken härlig helg vi har haft alltså!

I onsdags o torsdags hade vi mest mys här hemma hos mig eftersom jag gick i skolan så länge. sen på fredagen var vi på inflyttningsfest hos tre tjejer som bor här i Hagsätra, Sofia en av dem går i min klass. Efter det åkte vi in till götgatan och där var vi på en giddig bar. Dit ska jag absolut igen, jag gillade det stället!

På lördagen vaknade vi, åkte in till stan och åt en ritkigt god frukost på Sandys och sen gick vi på stan hela dagen fram till 6 då vi skyndade oss hem för att byta om och sen åka o möta Olivia från min klass vid globen. Där åt vi pizza och efter det träffade vi resten av klassen och kollade på Ladies night i globen! Vår lärare var ju med o dansade. wooow. Det var kul o se, tänk att ha varit så nära Peter Stormare som har pratat och rört vid Wentwoth Miller! haha grymt. Vi fick dessutom se honom naken. DET NI. Efter Ladies night gick vi ut några stycken och tog ett glas vin vid medborgarplatsen. Där blev det värsta debatten eller diskutionen mellan några i klassen om feminism o grejer. haha. sicken kväll!

I går tog Teres och jag båten ut till Djurgården där vi gick en romantisk promenad i höstvädret. Vi kollade även in slottet, åt frukost på Sandys igen och fotade överallt som några små turister. Det var en HÄRLIG dag!!











Imorn lägger jag upp lite bilder från vår fina stadsvandring. Nu ska jag gå igenom några koreografier o sen sova!
Natti natti, rösti rösti.

Hej

Min bäbis är här :D




Drama

det här har minst sagt varit en dramatisk kväll... men lite lugnare är vi nu, eller? haha... usch inget o skratta åt men vafan. tyvärr kan jag inte skriva om det här, mer än att det varit drama kväll.

drama är det också om mitt jävla solo.. jag blir så trött. kunde inte sova i natt för jag låg o vände o vred på mig o tänkte på vilken låt jag skulle välja och känsla. men nu har jag iaf valt låt och gjort en bit på dansen så det känns skönt! jag behövde avdramatisera mig lite efter kvällen och så det passade bra i en dramatisk dans.. eeee ja.

Imorn kommer Teres :D det ska bli så kul! jag är i stort behov av att träffa nån "hemifrån" nu känner jag.. det har varit lite motigt nu när jag inte vet att jag ska hem på ett tag. så det var passande att Teres ska komma hit imorn, och att hon stannar till måndag till och med :)

Vi har fått biljetter till Ladies Night i globen på lördag med. vår danslärare är med så han fixar in oss i princip gratis!

Nu ska jag försöka sova... om det går vill säga. Det kanske händer att jag kryper in till nån av mina roomies i natt, eller dom till mig.. haha usch.

Här kommer lie bilder som jag fick hitskickade av min fina mamma idag, från min födelsedag och lite sådär.

             


Puss

Go girl

snart är det FEST! det är middag och party på skolan som gäller idag. det ska bli så kul o se hur alla ser ut "i vanliga fall" dvs utan mjukisbyxor och träningskläder.

Grekerna svek igår så Viktoria kom hit och vi fyra hade myskväll med film istället. Robban för fan, du är så UTE nu.
Idag har jag och mina roomies varit i stan o möjst. vi handlade lite kläder o fikade på fåtöljen :)

nu ska jag pynta mig lite inför kvällen! ha det nice, för det ska jag ha :D


Jessica took the magic stick

hahhaha yes she did! den är och kommer att förbli vår bästa vän this year. I FEEL IT.

http://www.youtube.com/watch?v=AXf5J9G7eec

Kolla in Sibel när hon sjunger på julavslutningen i Kristianstad. det var så grymt bra live och ger mig gåshud varje gång jag ser det.

Erik, min bror, bröt vår flaggstång på mitten idag. hahah Erik Karlsson i ett nötskal. han och pappa skulle hissa ner den för att sätta på nån knopp, och vips så tappar erik snöret och flaggstången ramlar ner på garaget! DUKTIGT.

jag har haft en liten funderardag idag... och jag och Therese har gjort jättefint i vår hall, så nu känns det som att man kommer hem :)

Jag känner på mig att det här kommer att bli en fantastisk helg!

LOVE

och jag är besviken på att varken Anna eller Klin har ringt mig från Coldplay konserten... ahhh jag vill med var där!

         
Bilder från några helger sedan när Josse var uppe!



Hello sunshine

fy fan va trött jag är.. tror jag ska gå o lägga mig snart. jävla mens den bara förstör... haha.,.jag är helt matt o har ont överallt typ. BLÄ. det är ett sjukt dåligt påhitt av han där uppe. det är ett bevis på att han faktiskt är en man som Klara sa!

idag hade vi dancehall i skolan :D breakingen var inställd för Freeze var sjuk eller iväg eller nåt, så vi hade dancehall med Melpo. det var grymt! jag ska nog börja ta klasser för henne på torsdagar när hon har på Danscenter.

Imorn är det torsdag, jag ser fram emot helgen. På fredag kommer greklandskillarna hit, på lördag är det skol-fest och på söndag är det jam på skolan :)



Min snygga kompis Malin har fått en ny hårfärg och jag gillar den! lite sådär höstig och fin. och snart kommer hon upp hit och hälsar påååå :)

Godmorgon

hur svårt kan det vara att hitta en låt då?! jag vill hitta en snart så jag kan börja jobba på mitt solo.. det var en låt som josse spelade hela sommaren, men jag kan bara inte komma på vad den heter... den vill jag ha tror jag! så jag hoppas jag hittar den.

Idag har det varit en seeeeg dag. Jag var nästan påväg o gå hem från skolan imorse för jag kände mig inte på hugget alls, men sen blev det så kul så mitt humör ändrades och jag mådde typ bra igen. Fast jag var helt slut i kroppen dock.. det känns som att man aldrig hinner vila riktigt..

Shit vilket drama med Ken Ring och våldtäkten alltså... Therese kom in till mig idag när jag stod o lagade mat o sa att han blivit misstänkt för våldtäkt på en 15årig flicka.. vi bara okej?! bäst att vi håller ihop när vi ska träffa honom liksom.. fast jag ville ändå inte tro på det för jag tycker att han verkar vara en så ödmjuk person innerst inne. iofs är jag ganska godtrogen och tror alltid det bästa om folk. men iaf så fick jag in o läste hans blogg och blev helt rörd av allt han skrivit. han fick mig verkligen övertygad om att han var oskyldig.. gå in och lyssa på låten han skrivit till Camilla, sin tjej. Så jävla bra..vi började nästan gråta allihopa här hemma.. det är så äkta. http://www.zshare.net/audio/18781786e8950e0d/

nu ska jag sova, det är ju en dag imorgon också. Godnatt!

En helt vanlig dag

Godkväll!

Idag har jag inte mycket att berätta. Jag har varit i skolan hela dagen, från halv tio till halv sex. sen var jag o handlade och när jag kom hem lagade jag maaad. och nu ikväll har jag, Therese o Jessica kollat på en film som vi blev jävligt besvikna på! öööhh jag hatar filmer med dåliga slut... själva filmen var väl helt okej i sig, lite lustigt filmad bara. Haven hette den iaf.

Jag behöver en fin låt som jag kan göra ett solo till. ngn som har något bra tips? solot ska framföras om två veckor och med solot ska jag förmedla en känsla som jag känner mig obekväm i att visa för andra folk., eller åtminståne för en speciell person. Alla ska välja ut en person som de ska göra sitt solo till, det kan vara en mamma, farmor, pojkvän, vän eller något annat, men en människa ska det iaf vara. Sen ska klassen gissa var i rummet den här personen står som man gör solot till, vart man har sitt fokus alltså.. Det ska bli kul o göra, fast först behöver jag hitta en bra låt och bestämma mig för vilken känsla jag vill förmedla.. sen saao!

Sanna i min klass hade med ett inspelat band från sikta mot stjärnorna till skolan idag. haha. Thomas & Mattias, våra lärare, var med där som dansare till en som sjöng en låt av Shania Twain. De gjorde värsta dansen med cowboy rep o grejer. hahah fan vad vi skrattade.

Nu ska jag sova. Tack för miiiig.

Erik Hassle

jag har hans låt på hjärnan hela tiden numera. Jag & Rebecca gjorde ju vår duett till den, Therese kompis är dessutom med i hans video. de ni!

eyyyyy vilken helg jag har haft! Helt underbar :)

I fredags tog jag då flyget hem till sbG. Den kvällen hände det inte så speciellt mycket, vilket var skönt för jag var helt slut. Jag åt pizza med familjen och sen hjälpte jag till att fixa och dona inför lördagen.

På lördagen då så kom Emma & Madde vid halv 11 och runt 11 droppade mopedisterna in en efter en. Det var ungefär 40-45 man som skulle med på den här färden. Jag & Emma körde en bil och Madde & Simon en annan så följde vi dem på den 6 mil långa rundan. Vi hade 7 stopp där vi höll i lekar och bjöd på mat och fika. Allting blev verkligen hel lyckat och alla hade sitt humör på topp! Sen vid 6 tiden var vi hemma igen och då började vi med matlagningen, in med en massa potatisgratänger i ugnen, fram med kött och grejer. Mamma & Jeppe hade fixat i ordning ute i båtskjulet i längan och gjort det jättefint med bord och stolar, ljus, belysning och sånt där. Så alla satt där ute och åt, och då hade det kommit cirka femton stycken till så det var ett bra gäng där ute! Vi sjöng sånger och presenterade vinnarna i de olika tävlingarna och sen kom dj:n och började spela vid 9. Då hade också Emma Ekdahl, Sofie och Sara T också kommit. Sen blev det fest & dans för hela slanten och vid 12tiden kom vår kära chaufför Oooola och hämtade oss! Sen blev det Grand och DANS. Jag hade en sjukt rolig kväll! Jag hittade en lite halvtöntig kille inne på Rnb golvet som var svingrym på att dansa så jag hade skitkul med honom där inne. haha :D

Vad har jag gjort idag då? Jag och Ola sov ut. hahah. sen har jag inte gjort så mycket mer, hjälpt mamma att städa och nu är jag back in Stockholm igen. Jag träffade Amandas pappa och hans tjej på flyget så jag åkte taxi med dem in till stan och tog tunnelbanan där ifrån :) och nu har jag precis varit och mött Jessica, hon har med varit hemma i helgen.

Jag fick en så fin present av Emma & Josse igår med. Ett fotoalbum som de hade gjort med bilder på oss tre och vår sommar tillsammans. Jag fick den nog vid lite fel tillfälle dock. haha. vi skulle fixa oss i ordning det sista o sen åka till Grand och Ola och Basse satt o väntade. Då fick jag den och blev alldeles sentimeltal och satt där på golvet och grät en skvätt :P jag blev jätteglad för den, för det har verkligen varit vi tre hela sommaren och det var en jättefin present!

           


Neeeeeeeee hörrinini. Nu ska jag kolla ett avsnitt på Gossip girl och sen sova! Tack och bock.


Torsdag

Idag har det varit träningsvärkens dag... men det är skönt för då känns det att man tränat. Det var den där nedrans kick-boxningen o fysen igår alltså som känns idag!

Min klass är så jävla härlig, vill bara säga det :) Vi stannade kvar några stycken idag efter skolan o bara snackade skit, det är så kul för alla är så olika men på nåt sätt är vi ändå så lika :) och jag och Busayo ringde på en annons om gogo-dansare. hahahha. fan vilket skrattanfall vi fick alltså. string, bh, lapdance och bra betalt... JOVISST! hahah.

Det finns så mycket konstigt folk har jag uptäckt på sistone... jag trodde inte det var så vanligt men här i Stockholm ser man nån som är lite psykiskt störd varje dag. Alltså som typ sitter ute o pratar med sig själv, klär sig i gamla trasor och luktar skit eller är allmänt konstiga. Idag när jag skulle åka hem med tunnelbanan satte jag mig på vänster sida i vagnen, och på höger satt där en kille med hörlurar i öronen. Sen började han typ beatboxa för sig själv, fast inte hela tiden utan kanske en gång i minuten slängde han ut en liten melodi. Sen lyfter han på röven och lägger världens brakare, det går ett tag till och sen smäller han handen i väggen. sen rapar han riktigt högt och äckligt två gånger och sen börjar han beatboxa ibland igen. Heeelt konstig.. och så såg han sådär läskigt rysk och halvfarlig ut. jag var så äcklad och blev typ rädd för han var så lustig och började tänka på att han kanske skulle följa efter mig o våldta mig sen o en massa grejer. haha. Men så tänkte jag på kick-boxningen, nu kan jag ju försvara mig själv. HA! men han hoppade av två stationer innan mig så jag kunde pusta ut...


Jag hittade bilder från föreställningen i våras med Dansakademi Öresund. Visst ser jag farlig ut?! ;P



Nu ska jag packa min väska för jag ska ju ta flyget hem imorn efter skolan! öööh vad det är jobbigt att packa, jag tycker det är så svårt att veta vad man ska ha med sig, vad för väder det ska bli, vad man ska göra och vad man känner för att ha på sig. det kan man ju inte direkt veta nu...daah. men men, I-landsproblem va.

Imorn ska jag & Rebecca visa upp vår duett och jag hoppas det går bra! sen har vi gästlärare sista lektionen, kanske Sabina igen? eller någon annan, det återstå att se :)

Puss & godnatt

Glow in the dark

Chris Browns nya låt, den är bara sååå bra och sjukt sexig, eller sensuell kanske är rätta ordet..

I morse var det uppstigning tidigt eftersom vi skulle fotas med klassen. Vi hängde i en klätterställning på ett ställe som heter Björns trädgård, inte hemma i Björns trädgård då alltså, utan på en allmän plats :) sen efter det behövde jag lite energi (en latte) inför det som komma skulle... FYS.
Det var faktiskt inte alls så farligt som jag trott, eller jo vi höll ju på att dö några gånger och fick mjölksyra o så, men det var ritktigt roligt. Vi tränade kick-boxning eller iaf en massa slag och så tränade vi styrka.
Sen efter det, då var det breaking som stod på schemat. Jag var llite lagom skakig i kroppen då kan jag säga. Sen hade vi street och balett på det. Så jag är lika sleten idag som igår... hehe. undrar när jag ska komma ikapp min kropp.

Jag har iaf gjort färdigt min del av duetten nu så det känns skönt. Nu ska jag bara ta en dusch och sen ska jag gå o lägga mig och få min välförtjänta sömn. Jag och Rebecka ska mötas i skolan kl 8 imorn igen och träna..
 
I helgen ska jag hem. Det ska bli kuuuul. jag saknar mina små snuffevänner. Mamma & Jeppe ska ha en stor mopedfest på lördag, de ska köra runt på gamla mopeder allihopa och stanna vid olika stationer och göra lekar och andra grejer... haha. de är typ 75 stycken och ska köra flera mil. snacka om ett projekt! Så jag och Emma ska hjälpa till där hela lördagen och sen på kvällen blir det fest hemma på gården med dj o allt :) och sen ska vi ut. Det blir nog T-baren (igen...) som det ser ut nu, eftersom min kära vän Malin ska gå som modell där och det vill jag ju se och jag vill träffa henne såklart! Annars har jag inte mycket planerat i helgen och det är skönt.

Här kommer lite bilder från förr-förra helgen.

           


 


Godnatt!







 


Trött o sleten

jaa det är hur jag känner mig just nu. var uppe tidigt imorse för att träna på duetten med Rebecka, sen 6 timmars dans på det plus lite träning till efter, det känns i kroppen.. Jag har varit borta 12 timmar idag, det är verkligen heltid det här. inget snack om saken!

Imorn ska vi ta klassfoto klockan 8 innan skolan, så det gäller att gå upp i tid o göra sig lite fin. sen ska vi ha fys..... vi ska jogga bort till något ställe och träna tills vi spyr ungefär. Det ser jag fram emot! INTE.. haha. eller jo det ska bli spännande o se hur mycket man orkar med..

Jag pratade med min kära Mås innan med, Amanda. Hon åker utomlands imorn.. vadå fuskit?! jag vill meeed.. och lilla Josse är borta i Boston. Jag undrar hur hon har det, hoppas hon har det bra!


En gammal bild på mig & Amanda


Nu ska jag ta o krypa ner. Godnatt!

Inspiration

Godkväll!
Shit vad trött jag är nu.. måste snart ta o sova. Men jag var tvungen att sätta mig här vid datorn och leta en massa låtar och då tänkte jag passa på att skriva här lite med. Jag och Rebecca ska välja två låtar tills imorn som vi ska göra en duett till. Vi har blivit indelade två & två och så ska vi välja två helt skilda låtar, göra en dans på 1 min till den ena och sen göra samma dans till den andra låten. Sen ska klassen försöka klura ut till vilken låt vi gjort koreografin till. Så det ska bli skoj. Jag och Rebecca ska träffas imornbitti innan skolan kl 8 och börja klura ihop nånting.

Det är så mycket runt omkring mig som ger mig inspiration. I fredags hade vi Sabina Dalfjäll som gästlärare och då fick vi lära oss en lyrisk kombination. Alltså vilken kvinna hon är! Helt fantastisk, jag blev så inspirerad av henne och hennes dans. På ett sätt blev man lite nere samtidigt när man tänker på hur långt man har kvar tills man är på hennes nivå, men det är ju som hon sa 10 år tills vi är lika gamla som henne så man kan nog inte riktigt tänka så.. det är mycket som ska och kommer hinnas med på 10 år :)

                   
Här äf lite bilder från igår och Så ska det låta.

Det är en massa andra saker som gett mig inspiration på sistone men orkar inte skriva ner det just nu för nu ska jag sova! sparar det till en annan dag :)

Natti natti!

Så ska det låta

Heeey.
Ikväll ska jag gå o se Så ska det låta med några från klassen! det ska bli jättekul. Jag undrar vilka artister som ska vara med, har inte tagit reda på det.. Anyway nu måste jag skynda mig, ska fixa lite här hemma plus mig själv sen ska jag möta de andra vid Karlaplan 17.20.

Puss!

Nu är det snart helg

Idag var jag i skolan igen.. och det va skönt! Jag orkar inte med att vara sjuk och deppig, det är inget kul alls..

Efter skolan mötte jag Klin vid medborgarplasen. Eller jag hoppade på samma tunnelbana som hon satt i så skulle vi mötas när vi steg av tänkte vi, för det var helt proppat med folk så man såg inte längre än en meter framför sig. Själva tunnelbanetåget är ju rätt långt också så hur stor är chansen att vi hoppar på samma vagn? men jooorå, efter några stationer när folket börjar avta så ser jag klin stå bara några meter ifrån mig :) Vi hade en trevlig afton, käkade pizza, pratade en massa skit och såg på idol.

Jag pratade med Josse innan med.... hon åker till USA på måndag som aupair i ett helt år. Usch va det känns jobbigt.. fast jag vet att hon kommer få det så jäkla kul så jag är ju klart glad för hennes skull. Men det kommer bli jobbigt att inte ses på så lång tid :( får hoppas att hon är sig lik när hon kommer hem, annars får hon stryk! Jag har tvingat henne att starta en blogg iaf så jag kan följa henne och hennes vilda äventyr i Boston.

               

Imorn kommer Elin, Falsterbo-Elin alltså, hem till mig :D Hon kom hit idag och ska hälsa på sin syster och lite annat, men imornkväll då är hon min! Det blir nog partaj med greklands-killarna och utgång :) och jag hoppas verkigen vi hamnar på ett bättre ställe än förra gången..

och imorn är det FREDAG, dvs helg och en härlig dag i skolan med gästlärare. Imorn ska vi ha Sabina Dalfjäll, känns som om det kommer att bli grymt! och sen har jag hela lägenheten för mig själv heela helgen för både Jessica och Therese ska till Örebro.

Godnatt!


Idol 2008

Då var idol igång igen. Jag tycker det va bra att de bytte ut juryn faktiskt, hade nog inte orkat se en säsong till med samma grejer. Det känns som om det kommer bli en stor förändring nu, till det bättre, så det är ju niiiicee. Han killen Johan Summervåg var bara så bra, vi dog typ här hemma i soffan..



Imorn ska jag till skolan igen, klarar inte av att vara hemma mer, man missar så himla mycket bara man är borta en dag.. och så är jag ju danssugen såklart :) Efter skolan imorn ska jag möta Klinie vid medborgarplatsen så ska hon följa med mig hem. wiiiee det ska bli kul, vi har inte träffats sen polarkvällen vi hade hemma hos mig. Klin (Karoline) har också flyttat till Stockholm nu, hon pluggar och bor ute i Bromma.
Det är så skönt för jag känner ändå en hel del folk här redan, till skillnad från när jag flyttade till Malmö.. Nu har jag mina härlilga roomies, Klin, greklands-killarna och hela min klass. Det är NICE. Ah jag saknar min klass redan, alla är så jävla goooaa :)

Nu ska jag dricka en kopp te som jag köpte i en hälsokost-butik för att kunna sova bättre. Jag tror det hjälper faktiskt, känner mig mycket lugnare när jag druckit det. Eller är det inbilldning.. haha. whatever, bara det funkar.

Godnatt. Tack och bock!

Welcome

Jahaja då har jag startat en blogg.
Hade i och för sig redan en sedan innan men den har jag tagit bort nu. Kände att det var dags att börja om från början :)

Jag kan ju börja att berätta lite om hur jag har det nu för tiden.
Den 15e augusti flyttade jag till Stockholm. Jag bor här nu ute i Hagsätra, en av förorterna till Stockholm, tillsammans med två tjejer som heter Therese och Jessica. Vi trivs riktigt bra här i vår trea och börjar komma i ordning så smått med allting.. det är bara städningen som blir lite lidande för tillfället... haha. det är lite svårt att hinna med allt eftersom vi alla tre går utbildningar om dagarna och är inte hemma förrän mellan fem och sju om kvällarna. men det får väl bli vårt lördagsnöje! hrrmm.



Jag trivs iaf bra här uppe och går världens bästa dansutbildning. Den är faktiskt över förväntan, riktigt riktigt bra. Jag går mån-fre 9.30 - 17.00, ganska långa dagar men absolut inget att klaga på.

Jag har inte hunnit se mig runt i staden så mycket än. Första helgen höll vi på att flytta in och greja en massa i lägenheten, andra helgen var Josse här uppe och hälsade på. Fast den helgen fick jag iofs se lite, vi var ute o festade på Stureplan på fredagen (bland en massa brats och konstigt folk) och på lördagen gick vi på stan o shoppade hela dagen :) Sen nu i helgen var jag back in Blekinge igen där jag firade min födelsedag med kalas hemma hos min far. På fredagen var jag på förfest hos Maja & Arvid och sen på Altona, och på lördagen var det partaj hemma hos mig med Sara, Gazmend & Jollebolle. Bilder från helgen kommer så fort Sara fått tummarna ur röven och skickat dem till mig!

Det får bli en annan bild på mig och Sara sålänge :)


Nej jag ska inte vara långranding, inget kul att läsa långa inlägg.. tycker iaf inte jag.

Kan säga att jag är sjuk idag med, så ni inte undrar varför jag skriver såhär dags när jag borde vara i skolan och dansa asset av mig. Tråkigt men sant... fick gå hem igår efter första lektionen och sov bort nästan hela dagen. Sen tänkte jag åka i morse, cyklade till tunnelbanan och allting men kände mig kallsvettig och yr så jag vände igen..  Så jag har vilat, lagat en paj som blev jättegod och nu ska jag se en film.

Puss & hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0