Orkar inte blogga

Nej jag är inte så bra på o blogga just nu, känner inte att det ger mig nånting så lika bra o låta bli typ. Fast kände att det var dags att skriva nånting iaf så ni inte tror att jag gått o dött...!

Förra veckan var tuff... Mycket träningsvärk, mycket dans, rep, tidiga morgonar och sena kvällar. Dagarna var väldigt långa, men dom hade sina glimtar och det känns bra att  jag tog mig igenom hela veckan så bra. Fredagens sista lektion i House var grym. Tycker house är sjukt kul!
Fredagskvällen var lugn med Lets dance här hemma. I går var jag, Jessy & Therese inne i stan på en shoppingtur, det var mysigt! Kvällen började med förfest här hemma, Lina & Frida kom hit också, sen gick vi ut på Laroy på Stureplan. Det blev en flummig och kul kväll! Träffade på Adam i "Eva & Adam" på Laroy. haha. det var kul.

Sommartid nu ju, fattade ingenting i natt. Stället var öppet en timme längre tror jag, märkte att klockan var sjukt mkt när jag kom hem. haha. Har sovit länge idag, städat här hemma, börjat läsa Stig Larssons "Män som hatar kvinnor" och kollat lite på Grey´s Anatomy. Möjs! Sängen nu. Ännu en hård vecka framför oss i skolan, men man börjar se ljuset i det mesta nu! På fredag åker jag hem till Blekinge för då börjar det otroligt efterlängtade PÅSKLOVET!

Godnatt.

Dizzee Rascal

Har precis kommit hem från inspelningen, har varit där sen 10 i morse, trodde aldrig det skulle ta så lång tid men jooorå. Sjukt segt i början fram till typ fem, sex tiden. Sen drog det igång o var asamegakul :D shooohooo.







GODNATT

Hundtricket

Kollar jag på nu! Den är både kultur och klassiker. haha :)

Imorn ska vi vara med i Dizzee Rascals musikvideo. wooooow. det ska bli nice :D


Bilder från ALS galan

Känslor

Ja denna veckan har minsann varit den mest känslosamma och laddade på jag vet inte hur länge, på alla sätt och vis, både gott och ont... Är helt slut nu, måste gå o lägga mig snart.

Uppträdet på ALS galan igår gick iaf väldigt bra :) det var så roligt! Så skönt o få va hemma lite med, även om jag bara for hit och dit hela tiden så var det iaf hemma.

Lägger upp bilder imorn! GODNATT

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma! shoooho :)

Åh vilken nervositets-dag det har varit idag, jösses. Det där förbannade solot!

Jag var i skolan kl 8 och övade på det, och Therese var med också så vi övade allt inför galan på onsdag också. Halv tio hade vi teori med en man som pratade om ljus och lampor på föreställningar o sådär, kände att jag inte orkade koncentrera mig på det alls idag, så skrev lite lappar till Sofia istället. haha.

Efter det hade vi akrobatik med Olle, det är så roooligt. Så länge man inte gör allt för läskiga grejer :P Sen hade vi lunch och sen var tiden inne.....! Jag valde att börja så jag kunde slappna av sen, annars sitter jag bara o stressar upp mig och kan inte koncentrera mig på hur de andra dansar. haha. måste fan lära mig att tygla det där... Iaf så hade jag gjort mitt solo till Busayo :) Hade inte förväntat mig en sån stark reaktion, hon blev jätterörd och grät och ville inte sluta krama mig. Det hade liksom inte gått upp för mig innan hur personliigt och fin den här läxan var, men jag förstod det sen när alla fortsatte dansa, jag satt själv och bölade flera gånger.
Det är på såna här lektioner som man känner riktig kärlek för dansen! Det är så skönt :) och vi i klassen kommer varann mycket närmre och allt känns liksom bara så mkt bättre! Det var lite tråkigt o missa sista lektionen sen för man ville liksom bara dansa vidare. Meeen jag var ju tvungen att hinna med mitt flyg, och jag lyckades klara mig hela vägen hem oskadd trots att det är fredagen den 13e :)

Har myst med familjen, ätit världens godaste soppa som mamma gjort och kollat på Lets dance. Känner att det är dags att krypa till sängs nu, är helt f'ärdig! Ska ju upp i hyfsad tid imorn och klippa mig och sen repa med Linn & Kristina.

Godnatt!

Torsdag

Åh jag måste ta tag i mig själv o packa, för jag åker nämligen hem imorn! Det ska bli så underbart, jag saknar min familj så himla mycket. Det är mycket jag ska hinna med när jag är hemma och många jag vill träffa. Den största anledningen att jag åker hem är ju för att vi måste repa repa och repa till onsdag då vi ska va med på galan i Karlshamn. Therese blev vår räddare i nöden och ska vara med nu istället för Amanda som inte kunde vara med. Tror det kommer bli skitbra trots omständigheterna :) om hon bara blir bra i sin rygg då vill säga, Thomas och hon skulle göra ett lyft i en dans i skolan idag och han tappade henne så hon flög i golvet och ryggen knakade till som bara den. Jag har masserat henne nu ikväll så hoppas det hjälpt lite iaf!

Imorn ska vi visa upp solot som vi gjort till en speciell person i klassen som Annette delat ut till oss. Den personen vet itne om det alltså, så jag vet inte om vem som ska dansa till mig och den jag ska dansa till vet inte om att den ska få ett solo av mig. Ska bli spännande, känner mig lite oförberedd dock för har inte hunnit öva speciellt mkt, men det blir nog bra.

öööh Marre tvingade oss o ha en cypher i skolan idag.... jag hatar det, särskilt när det är breaking då som inte är den starkaste sidan hos nån av oss i klassen. Visst det är bra så man får träna sig på det, men aaahh det är så läskigt!! Förra veckan då vi gjorde det väntade jag typ till sist innan jag gick in i ringen och blev nervös som fan, men denna gången gick jag in först och fick det överstökat o va sjukt nöjd sen. haha. så får försöka köra med den taktiken istället, känns något lättare då.

Nu ska jag packa och sen dra mig till sängs.

Va det imorn Benke från Bounce skulle komma o prata? hoppas det :) vi har iaf akrobatik imorn med Olle också för Anna Karin skulle vara ledig, sen har vi solo uppdansning och sist popping. Sen ska jag flyga heeeeem! på fredagen den 13e.... scary.

Puss

Från kaos till gidd

Nu börjar det äntligen kännas som att det här kommer att gå bra! Jag har lärt Therese de två danserna jag hade idag och så har vi kollat på filmen jag filmade hemma sist och lyckat luska ut en dans till. vi är så bra! haha. Imorn är det ledigt i skolan mellan 8 och halv 10 på kvällen så jag hoppas ingen annan kommer o bokar den salen nu, isf ska vi va där o köra igenom allt imorn och fortsätta med den andra dansen. yeeees thats the way it is :)

Nu blir det sovet! Rep imorn bitti med Kristins gott och ont dans sen har vi street med Talia, breaking, street med Robban & balett.

Försöker få fatt i Erika nu med, hon är tydligen uppe i Stockholm hos sin syrra denna veckan så om hon kan imorn ska jag försöka klämma in en fika med henne efter die schule :)

Natti natt.

Aaajj

vad jag har ont i magen!! Fan jag va så sugen på en brownie efter skolan o tänkte att visst det kan jag väl unna mig en dag som denna, men det tyckte inte min mage. Öhh mår helt illa nu med. Har tryckt i mig lite riktig mat nu iaf. Ska dansa med Therese nu, hon går runt här hur stressad som helst o har panik. haha. som om min mage blir lugnare av det?! njaaee. We have so much to do!!

Ska försöka sätta igång nu dååå.

Kiss and goodbye

Ibland är världen liten

Dagen idag har bestått av dans. Som vanligt fast lite mer, är så himla trött nu!

Var i skolan åtta o började med mitt solo, och resten av dagen hade vi street, balett, jazz & street med Sabina :) Efter skolan stannade jag & Therese kvar en o en halv timme o koreograferade till galan nästa vecka. Jag säger bara en sak, panik! haha. fast det känns som att pusselbitarna håller på att falla någorlunda på plats nu iaf och det är ju bra. Nu måste vi bara öva ihop skiten o bli tajta. Men det fixar vi ;D Kom gärna o kolla, onsdagen den 18 mars i Karlshamn! Ring turistbyrån på 0454- 81203 för biljetter.

Jag träffade på en tjej i skolan idag, jag har hört henne prata i omklädningsrummet ganska ofta och tänkt att denna tjejen måste komma ifrån Karlshan, hon har verkligen låtit som hon haft den dialekten. Jag har ju aldrig snackat med henne så har inte förmått mig o fråga. Men idag satt hon o pratade med några andra från förberedande o då passade jag på, och visst hade jag rätt! :D Jag frågade om hon kände Sara & Elin och hon hade tydligen ridit på Janneberg med Elin. Vi pratade vidare lite till o så frågar hon om jag vet vem Amanda Althen är. Jag bara jooo det är min bästis typ :) De hade tydligen jobbat i samma stall för nåt år sen. Så sjukt! världen är verkligen liten :)

Nu ska jag soooova, det känner jag mig förtjänt av. Har inte bestämt om jag ska vara i skolan tidigt imorn, får klura på den saken!

Godnatt.

Helgen

Fredagen var slapp o skön, i går sov jag till tolv, dansade med Therese och kollade på Semestersvenskar. Jag blir så himla sugen på att åka utomlands varje gång jag ser på det, nästan så jag mår dåligt! haha. så mkt vill jag utomlands just nu... till VÄRMEN.

Igår kväll kom Sofia & Josse hit och kollade på Melodifestivalen med mig, Therese, Jessica & Gustav (Jessicas kille). Efter mello hade vi förfest här hemma med vin, dans, musik & Filippa Bark :D Sen åkte vi till Göta Källare där vi dansade hela natten lång!

Idag har det bara blivit chill här hemma, har försökt börja lite med solot som vi ska göra till fredag, kollat på Björnbröder och lite Heroes. Jag glömde min mobil i Josses väska igår så har inte haft telefonen på hela dagen, känner mig så sjukt isolerad. haha. Men hon ska sova här i natt och hon o Therese kommer om en stund så då får jag min älskade telefon igen. Josse är för övrigt med i det nya programmet Wipeout på kanal 5. Check it out!

Nu ska jag bädda ner mig o se på lite Beck.

Godnatt!

Fredag


Mina roomies


Ikväll har jag & Jessica haft fredagsmys här hemma, Therese är ute och rumlar. Det skulle jag & Malin med varit ikväll egentligen men hon är jättesjuk. Kan knappt prata för halsen är svullen och har spytt flera gånger :S Så himla tråkigt! Hon sov över här natten till idag med och jag var orolig att jag blivit smittad, mådde sjukt illa idag, men ingenting har kommit upp än iaf och det är jag evigt tacksam för!! Har vädrat allt här hemma, tvättat och bytt lakan och gjort allt för att få ut de små räliga bakterierna.

Så det blev en hemmakväll istället med film & Lets dance idag, inte så dumt det heller :) Hoppas bara Malin blir bättre nu så vi hinner ses mer innan hon åker tillbaka till Skåneland! 



Svansjön

Haha sitter på Malins minidator nu, det är paus på Svansjön.
Vi kom hit tio minuter för sent så fick kolla förta akten på en tv i ett annat rum. haha. typiskt oss. men nu är vi på plats här högt upp i salongen och tredje akten ska snart börja.

Later!

Malin Arnesson


Hon är så jävla go denna bruden!

Tog en fika med henne och Klin efter skolan, mina älskade polarbrudar. Sen hängde Mallan med mig hem :) Vi har lagat mat och jag har gjort lite dans och nu åkte hon precis.

Dagen idag har varit lite blandad, fick ett litet "psykbryt" en stund men blev bättre till eftermiddagen. Känns som att alla bryter ihop en hipp som happ nu för all stress o sådär. Ska bli skönt imorn när man äntligen kan få dansa upp danserna och lägga dem lite åt sidan ett tag, iaf inte öva öva öva varje morgon på dem.

Imorn kväll ska jag gå på Svansjön med Malin & hennes syrra :)

Puss & hej

Måndag

Nu är allt som vanligt i skolan igen, vanliga lektioner och samma lärare som vanligt.

Fast allt är inte riktigt som vanligt, det repas för fullt eftersom vi har uppdansning på onsdag. Då ska vi visa alla koreografierna vi vill ha med i föreställningen så får lärarna avgöra om de får vara med eller inte. Vi har tur som inte har så många nummer med medans förberedande nog får gallra ut en del av sina. Det ska bli så skönt när det är över iaf för det känns som om mitt huvud håller på o sprängas just nu av alla danser.

Jag har den här showen hemma den 18e hängandes över mig också vilket gör mig ännu mer hjärntrött. Jag måste koreografera en dans till helgen o lära ut den, plus öva in de andra numrerna som vi ska ha med.

Vi ska även göra ett solo tillägnat en varsin person i klassen till nästa fredag. Jag som hade fått för mig att det var flera veckor tills det skulle vara färdigt men det fick jag reda på idag att så va det minsann inte! Men det löser sig! Det är ju roliga grejer alltihopa så det är ju inte det, mer det att det blir så tidspressat allting och man har "många bollar i luften".

Yeeye. Imorn kommer Malin upp hit :D På onsdag ska vi gå o se Svansjön :) Skulle ju lekt med henne hela helgen också men det verkar som att jag & Amanda måste åka hem då istället o repa.... Så himla tråkigt, det är inte varje helg Malin är i Stockholm liksom.....

Nu ska jag iaf sova, blir att gå upp tidigt imorn med för rep innan skolan. Jag sov hos Klin på Betel natten till idag med förresten! Gillar den skolan jättemycket, så mysigt när alla bor där och det blir en sån härlig gemenskap :)




Bilder från skolan



Klin ringde nyss o spelade denna låten för mig, hon är på John Legend konserten :)

Godnatt!


RSS 2.0