Världen är liten

Nu har jag kommit hem från Malmö igen. Efter många om o men med tåget kom jag dit igår vid halv 6, gick på stan o shoppade lite fina grejer o sen mötte jag upp Li. va härligt det var o träffa denna underbara människa igen! vad jag har saknat dig :) sen mötte vi upp resten av klassen och åt på ett ställe som heter Elyssé. Vi var där o åt när Li fyllde år också, det är riktigt mysigt där. Jag åt så jag höll på o spricka, det var så gooood mat. Underbart o träffa klassen igen o höra vad alla har för sig nu och vad som händer i deras liv.
När vi skulle gå ville jag såklart ta ett litet gruppfoto på oss när vi för en gång skull är samlade, så Anna frågade två killar vid en liten korvkiosk om de ville fota oss. Gissa vem den ena av killarna är? BASSHUNTER. hahahah. vi var redan riktigt fnissiga och shit vad jag skrattade när det gick upp för mig att det var han, av alla människor vid en liten korvkiosk i Malmö.











Vi gick till Lilla torg en stund och sen åkte jag hem till Teres. Där blev det gossip på hög nivå! älskar att prata skvaller med denna människa :D hahah.
Idag har jag stört mig ännu mer på skånetrafiken och sj eftersom tågen mellan malmö o lund inte gick för det var fel på nån ledning och vi fick åka ersättningsbuss som tog en jävla tid så vi missade tåget... MEN jag träffade Pojjo på bussen så det var inte fy skam ändå att det tog så lång tid för vi hade mycket att prata om :)

Banken


Erika hittade en bild på oss från Kristianstadbladet.se

Malmö

Idag åker jag till Malmö-town där jag ska återförenas med min föredetta klass :) Men först ska jag träffa Teeeeres så ska vi gå på stan, efter det ska jag möta upp Li och sen resten av klassen. Det ska bli så kul o träffa alla, framförallt Liselott som jag inte sett på evigheter. sen blir det sleepover hos Teres :)


Dansakademi Öresund 07/08


Hemma i SbG

Yes nu är jag hemma in my hometown och det känns bra!

I fredags tog jag det bara lugnt här hemma med familjen, åt gott, drack vin, kollade på idol och sen slocknade jag. Var helt död.. Igår blev det inte mycket till sovmorgon för jag och Amanda var ute o red en härlig runda i skogen på förmiddagen. Hon kom o hämtade mig & Minus vid tio tiden i stallet och sen red vi uppe på ryssberget. Det var härligt!!
Efteråt släppte jag Minus i hagen hos Amanda och vi gick in till hennes och åt nybakat bröd och äppelkaka som hennes mamma gjort...mums :)





När jag kom hem sov jag middag och på kvällen blev det fest. Förfesten var helt okej, men i Kristianstad sen var det KATASTROF. Jag hade så fruktansvärt tråkigt! Liveband med dåliga svenska låtar på ett uteställe där man vill dansa är ingen höjdare.. Jag kunde inte göra det roligt hur jag än försökte, så jag tänkte att jag skulle försöka bli full iallafall men inte ens det gick.. haha. men det var tur att vi ändå kunde skratta åt att vi hade så himla tråkigt!


Home sweet home

Fan va det ska bli underbart med lov!! jag ska flyga hem imorn o träffa min familj och jag ska leka med mina bröder hela veckan. wiieee.

Jag har packat hela kvällen, känns som om jag ska resa till alperna i tre veckor eller nåt, har ju hur mkt kläder som helst med mig... men hellre det än att ångra sig att man inte tog med den där tröjan eller de där skorna. Vet dock inte hur det ska gå när jag ska resa upp igen för då ska jag ha med mig mina vinterjackor upp och lite andra grejer... men det tar vi då!

Imorn bitti kommer en som har haft anorexia och föreläser, sen blir det improvisation, KRS där vi ska visa upp våra tolkningar från scenen ur Rent & street för Yeya :) sen ska jag heeeem.

Jag ska kolla på när min polle ska tävla på lördag, Sara ska tävla dressyr med honom då, det ska bli kul o se. Sen lånar jag honom en stund för jag & Amanda ska rida ut en runda i skogen like good old days, och på lördag kväll blir det PARTY.

Kött fy faaaan!


Bruschan


Freeze the moment

Vilken härlig dag det har varit idag! Visserligen är jag helt död i kroppen nu... men kul har den varit.
Började morgonen med street där vi fick jobba två & två o göra fyra åttor ihop. Så stod vi i en ring bredvid våra "partners" och gick och battlade mot varandra två o två. riktigt kul! Efter det hade vi breaking där vi lärde oss lite nya grejer. Efter lunchen sen hade vi locking med en ny lärare som heter Oscar som vi ska ha nu tills Robban som är pappa-ledig kommer tillbaka. Shit vilken bra lektion det var, jag gillade verkligen honom! Fick höra sen lite annat från Therese här hemma men ska försöka bilda mig en egen uppfattning ändå, det brukar bli bäst så :)
Den som har gjort vårt schema kan inte vara så klok, eftersom de har lagt vår balett lektion sist på onsdagar, snacka om att man är slut då! Min kropp har aj aj nu..

Men Oscar & Yared som vi hade som vikarie igår i popping, har gjort min vecka alltså. Deras lektioner har varit så jäkla roliga!

Ikväll har Sofia & Marie varit här så vi har kollat på Bonde söker fru, skrattat & fikat. Nu ska jag ta och sova och fylla på min må-bra-bank. Träning med Oliva imornbitti för på fredag smäller det.

http://www.youtube.com/watch?v=X2P4X37Hwfw


Take me baby, or leave me

Jag började dagen med att träna med Olivia innan skolan och det gick rätt bra, vi är på g nu alltså ;) sen i skolan idag har vi haft locking, balett, jazz & street. Dagen har gått lite upp o ner, har inte riktigt varit min dag idag...
Efter skolan var jag & Sofia på Mia Törnbloms föreläsning om självkänsla. Den var bra och intressant! Inte så mkt nytt men hon var väldigt underhållande att lyssna på och man kände igen sig i många saker.

Nej, ny dag imorn och nya tag! hemfärd snart, det behövs. Jag saknar mina vänner där hemma.

Jag var förresten på lite fest igår också hos Anders & Johan som har förlovat sig :) det var trevligt sådär på en söndagseftermiddag att vara på en sån finare tillställning med mat, tårta & champange.

Nu säger jag godnatt och avslutar med ett citat från Oliva:

Du är ful, plus din pappa! & du är 15 år och luktar kiss!


En dramatisk kväll på dramaten

Idag har jag utnyttjat min födelsedagspresent från Klinie som var en föreställning på dramaten! Och den var minst sagt dramatisk. Den ömhet jag är värd hette teatern eller föreställningen vi såg, den var riktigt bra. Skådespelarna var helt otroliga. Men shit vad rädd jag var. vi hade fått platser på första raden så vi var jätte nära scenen, och när de tar bor draperiet är allting vitt, precis som man tänker ett psykrum liksom, med helt vita väggar o vitt golv. Pjäsen handlade om drogmissbruk  och hur illa allting kan bli, en tjej blev våldtagen, ett par slog varandra, folk blev mördade och de gjorde helt sjuka grejer. Det kändes som att vara mitt inne i en riktigt otäck film. Det var riktigt läskigt och ångestladdat...
Efter ungefär halva tiden som pjäsen varat skriker de att de måste bryta för att det skett en olycka. Så de får ringa efter ambulans o hela grejen för något hade hänt nån i publiken, troligen fick någon ett epelepsianfall... Så det va lite otäckt...
Föreställningen var iaf riktigt bra och absolut sevärd, men det var sjukt vad jag var skakis efteråt...


Igår var några stycken från klassen o åt pizza efter skolan och sen åkte vi ut till Lotta i Orminge på lite fest. Där blev det idol, vin och prat. Mycket trevligt! Jag, Sofia & Oliva åkte sen in till medborgarplatsen vid halvtolv och mötte upp Jon och hans vänner och fortsatte vår kväll på en bar där :)
Idag slappade jag & Sofia här hemma med en film, sen blev det fika i stan, därefter mötte jag upp Klin och vi gick på dramaten och sen har jag & Therese haft lite myskväll här hemma.

Imorn ska vi ut och gå en härlig morgonpromenad och på kvällen ska jag & Sofia hem till Anders & Johan :)

Godnatt!


What´s your name?

http://www.youtube.com/watch?v=BgnruuTVmBk

Gillar den här låten!

Skola imorn, ska träffa Olivia tidigare för vi ska börja öva på den lespiska scenen ur RENT som vi ska framföra nästa fredag för Anette. Tydligen låter hon alla sina ettor göra exakt denna scenen ur Rent varje år, som en liten present till henne som hon filmar och har för sig själv. Måste hyra hem den filmen o kolla på den i helgen, har ju faktiskt inte sett den! så att jag kan få in lite mer feeling i det jag gör ;) vi ska nog sjunga med, sen hur deeet går är en annan femma! haha.



Kärlek

Förälskelse kallas den intensiva inledningsperioden av ett kärleksförhållande. Att bära kärlek eller förälskelse som inte är besvarad av motparten kallas olycklig kärlek. Att visa kärlek mot något kallas att älska.

Det var dagens lektion i kärlek. Att det ska vara så jäkla svårt det där... Jag är bara så trött på att typ alla jävla problem handlar om killar. Är det inte den ena kompisen så är det den andra eller en själv... haha. när ska alla bara leva lyckliga och vara kära?

Här är ett urklipp ur Li´s blogg i somras, så jäkla klockrent. haha.

kan inte ngn rik handsome man bara ringa på min dörr & fråga om vi ska ligga, sen blir han hopplöst förälskad i mig & ger mig allt jag behagar, nästa steg är att han köper en lägenhet åt mig, elin & tess mitt i stockholm, i gamla stan helst eller på söder, dyr är den iaf & fendimöbler ingår.
i nästa stund hyr han in en kock som lagar hälsosam kändismat åt oss sammtidigt som han hyrt in ett gäng frisörer, massörer som behandlar oss som prinsessor.
sen går vi på stan & jag får 10 par nya sneakers & ett par rayban brillor. nästa dag åker vi på kryssning & dagen därpå äter vi middag med hans bekanta som visar sig vara brad pitt & angelina jolie. det du det kallar jag äkta kärlek.

 

Just want you to be happy :) Ring mig så fort larmet går, okej?!


Jag for till skolan idag som Sofia skulle sagt. Det kändes bra att jag gjorde det för vi gick igenom hela slutet på get happy-dansen på jazzen. Kände dock att pulsen slog som bara den och jag kallsvettades, så jag åkte hem efter den lektionen... jag hatar att vara såhär halv-sjuk! alltså det är ju inte så jag känner mig döende o måste ligga stilla i sängen hela dagen, men jag orkar verkligen inte dansa heller och såfort jag går utanför dörren så blir jag yr o mår skit.. konstigt det där! Men jag stannar hemma imorn med o sen får det vara slut på skiten!

http://www.youtube.com/watch?v=BU0_FdyHRDA


 


White and swedish

I have never felt so white and swedish as this weekend! haha.

I fredags var vi i klassen på Sune-musikalen, den va så jäkla bra! Absolut över förväntan tycker jag, lite synd bara att de gjort om hela berättelsen och inte hade med ngt som man kände igen, men de gjorde det så bra så jag tyckte inte att det spelade så stor roll. Jag är KÄR i Sune, han som spelade honom hade sån karisma o utstrålning så det var helt sjukt. Hon som spelade Nikolina, hans tjej var riktigt duktig också.



Benjamin Wahlgren som spelade Sune - ungefär såhär ser min framtida son ut.


Efter musikalen följde Viktoria med mig hem, vi bytte om, åt lite och sen åkte vi in till stan igen till ett ställe som heter Kingstown och där mötte vi Busayo från min klass. De spelade bara dancehall, reggeaton musik och hade en storbildstv där de dansade dancehall, alla var svarta utom jag & viktoria och det kändes som om vi hamnat på Jamaica. haha. Det gick vilt till på det stället kan jag säga. Några killar vi träffade på tunnelbanan kom dit men blev så förskräckta och rädda så de gick igen. hahahha. ni skulle sett deras ansiktsuttryck, jag dog nästan!



Pizzabagarn bakade ett hjärta till Viktoria, så gulligt <3




Viktoria & jag är nöjda med kvällen påväg hem på fredagsnatten


I lördags slappade jag & Viktoria hemma hos mig men lite film sen på eftermiddagen åkte vi in till stan o fikade med Joel & Gazze. Fan vad jag tycker om dem, de är så jäkla härliga! Efter fikat åkte jag hem till Busayo där det var tänkt att jag och hennes två roomies skulle ha disneykväll och äta en massa onyttigt. MEN vad hände med istället? Jo när jag kom dit var där typ redan fem killar som satt o drack öl och festade lite, sen kom det ännu fler och det var vår disneykväll. haha. Men vi åt iaf lie pannkakor med kolasås, och så blev det lite öl på det. Shiiiit va svensk jag kände mig där den kvällen, jag tyckte det va tydligt kvällen innan på Kingstown, men nej. hahah. Kul va det iaf.



Fika in tha city






Did you get why I felt swedish?


Det blev lilla sjöjungfrun på söndagmorgonen istället, och efter det såg vi på Them och sen åkte jag hem. Fortsatte dagen med att slappa framför tvn hemma o kolla på Pretty Woman som för övrigt är en av de bästa filmerna nånsin.

Vaknade upp idag med värsta huvudvärken plus annan äcklig värk så jag stannade hemma o sov till två. Sen kollade jag på Aladdin, shit va Disney är underskattat alltså! jag ska lätt börja se mer disney från o med nu, det är ju skitbra. Sen kom Sofia hit, hon var med sjuk idag, så vi hängde lite, gick o handlade på Lidl o nu har jag fikat o pratat skit med mina roomies.

Har bokat biljetter hem nu... jag längtar :)

Vill också passa på att säga hö hö hö ha den äran till Elin Jonsson som fyller 20 år idag!


Aslema!

Då var det snart mitten av veckan igen, dagarna bara flyger förbi! Imorn är det onsdag vilket innebär baddax igen :D det ska bli härligt.

Idag har vi haft jazz, balett, modernt o street med Damon. Vi lärde oss en cpig armgrej som ska tränas på till nästa gång känner jag..! När jag kom hem gjorde jag en jättegod tacogrej i ungen som mamma brukar göra, och så kollade jag på Girls just want to have fun. Sjukt kul att Sarah Jessica Parker är med i den :) den va bra faktiskt, så där härligt gammal o rolig, skön dans också.

Nu ikväll har jag pratat med mitt lilla blåbär Li. jag saknar denna fantastiska människa så mkt. dumma dig att du inte flyttade upp hit med mig, tänk så kul vi hade haft :)



Det går vilt till när vi festar ihop ska ni veta.... här kör vi pilates with a twist and some inprint


nu är det inte länge tills jag ska hem, och jag håller på att längta ihjäl mig! fast först har jag en del roliga saker att längta till här i stockholm :) bla Sune på fredag & fotbollsturneringen på lördag. haha.

Natti natti!



 


Pappa hänger upp hinkar i taket.

Idag har jag hängt upp mina gardiner som mamma skickat upp och det blev mega super duper fint. Att ett par gardiner kan göra så stor skillnad. Nu är det bara kuddar till min säng som fattas tror jag sen är mitt rum fulländat.

Helgen har varit magnifik. I fredags slöt jag upp med min fina Malin på Gullmarsplan för att sen ta oss vidare in på Götgatan och den giddiga baren där jag var helgen innan. Där tog vi ett par glas vin och umgicks med varandra och lite annat folk :) sen åkte vi hem till hennes syster och sov där.
På lördagen åkte jag in till skolan där jag och Anders jobbade vidare på vår duett. Sen vid tre tiden kom Klin hem till mig och vi åt mat, kollade på stjärnor på is och bakade kladdkaka och sen sov hon över. Idag har jag och Anders gjort klart vår lilla duett, vilket känns skönt för nu slipper vi vara där varje morgon innan skolan och jobba på det! jag tror det kommer bli rätt bra faktiskt, eller väldigt bra ska jag kasnke säga. Temat denna gången är ilska, så jag får ta och försöka plocka fram ilskan inom mig nu denna veckan... Tror jag ska ta o kolla på Seven som Anette tipsade om.
I alla fall.. efter vi hade dansat åkte vi hem till Hagsätra där vi träffade Sofia och sen kom Anders pojkvän Johan också. Så köpte vi med oss mat upp till Sofia och satt där och pratade skit och tittade på lite turtle love. hahah. och nu ikväll har jag hängt upp gardiner o kollat på parlamentet!

Snyggingarna jag umgåtts med i helgen

Så skönt det kan vara att bada

Idag har jag, Lotta, Anna, Kristin, Lisa & Oliva från klassen varit o badat på Eriksdalsbadet. Fatta vad skönt det var!!! vi bubblade, simmade, åkte ruschbana & badade bastu. Man kunde simma ut utomhus också så man badade ute, fast vattnet var fortfarande varmt. det va jättehärligt :D detta behövdes verkligen! ska försöka åka dit nån dag varje vecka nu.

Jag orkar inte skriva så mkt mer idag. Nu ska jag se på lite mer Gossip girl o sen sova :)

Nästa vecka ska vi få se på Sune-musikalen, det ska ska bli kul! och på fredag kommer min underbara Malin hit och då ska vi ut o dricka vin. thihi. för övrigt är det jättekul att titta på sikta mot stjärnorna i skolan som sändes för typ 7 år sen där våra lärare var med. haha. godnatt!

RSS 2.0