Imorn åker vi!

Det är helt sjukt, imorn åker vi till Tunisien. Det ska bli så jäkla kul :D Vi fyra är så sjuka ihop så det kommer bli en spännande resa med andra ord. 31 grader hade det varit idag, det inte fy skam det!

Josse kommer upp imorn för att hälsa på nån aupairkompis som bor här så ska äta lunch med henne i stan imorn innan vi flyger iväg. Flyget går inte förrän vid tio på kvällen så det är chill :) Får se om jag hinner ta en fika med Klinie också?

Avslutningen med DC igår var jättekul. Vi ägde lätt med vårt Mehedeby-lag. YEAH. Det blev middag på ett asiatiskt ställe på Rådmansgatan och sedan fest på DC. Sjukt kul! Ända tills jag blev alldeles för sentimental o började böla... haha. fast jag var itne ensam så :P

Nu ska jag packa i ordning det sista, hänga upp lite tvätt o sedan sova och vänta på morgondagen :)

Ha det nice. Puss & kram


Sorgligt

Ja det är det minsann... Sista vanliga dagen hade vi idag. Inte kunde jag vara med o dansa heller, förutom på när vi skulle visa upp solona då. Det syns verkligen hur fina dansare varenda en blivit! Det är så kul o se :)

Imorn ska vi ha avslutning. Börjar dagen med frukost på barista 8.30, diplom, intyg & betyg- utdelning på skolan vid 10. Kl 1 åker vi ut till Djurgården o spelar brännboll och vi ska äga så jävla hårt!!! MEHEDEBY is the shit. Efter brännbollen ska vi fixa oss i ordning för att gå ut o äta vid 19 på kvällen och efter det blir det en feeeest uppe på Danscenter. SHOHO!

Nu ska jag packa i ordning till imorn. Vet icke vad jag ska ha på mig men snygg vill jag va!

Puss & kram

Snart så

Snart så är skolan slut, vi har bara en vanlig dag kvar. På onsdag är det avslutning med middag, brännboll o fest. DET ska bli nice. Sjukt vemodigt för tillfället bara att det är så lite kvar.. Jag har inte varit med o dansat idag heller pga mina utslag... Gick till doktorn för tredje gången idag eftersom jag inte fått nåt bra svar på vad det är för något. Olivia tyckte att det inte var mer än rätt eftersom jag betalat så mkt pengar! haha. Så hon följde med mig dig o hjälpte mig föra min talan. Hon är för söt :D
Jag fick iaf en bra doktor den här gången! Han sa direkt vad det var, de andra typ bara "hmmm vet inte riktigt vad det kan vara". Nån slags nässelutslag är det, så jag fick kortison-tabletter som jag ska ta fem om dagen. Plus att jag har fick några i lördags mot klådan. De första blir man pigg av o de andra trött, så jag känner mig helt groggy i skallen. hehe. Men det hjälper iaf o det är sjukt jävla gött! JAG VILL KUNNA ÅKA MED TILL TUNISIEN PÅ FREDAG. Och dansa imorn egentligen!! men det blir nog bara att jag är med när vi ska visa upp solona och sitter resten...

Anyway. Efter skolan idag gick jag o Olivia en runda i affärer o kollade. Shit va det är mkt jag vill ha! Men får hålla i börsen nu tills vi har varit utomlands och shoppa upp det som blivit över när vi kommit hem :P


Från Beyonce konserten i onsdags :)

Nu ska jag & jojjan kolla lite på Sex and the city o bara CHILLA. Det har vi inte gjort en enda dag sen vi kom hit, har varit hemma så himla sent varenda kväll. Så det ska bli skönt :)

Åh vad jag tycker om Olivia, Hanna & Sofia. Fan va glad jag är att jag träffat dessa underbara människor, vi ska ha det så jäkla härligt i TUNISIEN :D

Puss & kram

Daaans

Sådär, nu är denna helgen avklarad, och alla dansuppvisningar vi har varit o kollat på.

I fredags var vi på Betel & kollade på Klin och deras slutproduktion. Efteråt åkte vi in till Kungsträdgården och lyssnade lite på bla. på Måns & EMD på Rix FM festivalen. Det va nice. Efter det tog vi en varsin öl i ett öltält och sen åkte vi till gamla stan o mötte upp Alle & hans kompis Oscar. Vi kom aldrig in på nåt ställe utan det blev fest på gatan kan man säga ;)

I går chillade jag & Johanna på stan hela dagen. Vi kollade i affärer o åt glass på Ben & Jerry´s i Gamla stan. mmmm. På kvällen var vi på Dansens hus o kollade på ett battle på scen med inbjudna dansare. Grymt! Tyvärr fick vi gå därifrån tidigare eftersom jag hade en tid hos doktorn halv tio på kvällen. Med mina utslag som vägrar gå bort. Ah jag blir så trött! Jag fick iaf en salva o tabletter som jag ska ta som lindrar, men tydligen ska det läka av sig själv... Hoppas verkligen att det blir bra till fredag när vi ska åka till Tunisien. Jag överväger o stanna hemma om det inte blir det. Inget kul o åka på solsemester om jag inte kan sola o bada, vet inte hur dom där utslagen blir då om jag gör det. men men. får hoppas att det går över till dess.


Johanna & hennes pojkvän

Sjukt många nallar

Gamla stan

När vi varit hos doktorn blev vi bjudna på hemmafest vid götgatan av Felix som vi bor hos just nu. Så vi festade där med han o hans vänner och var inte hemma förrän vid morgonkvisten. hehe. Giddigt med hemmafest, det var sjukt längesen!







Idag har jag då kollat på tvåornas föreställning som var skitbra :D Dom är så himla fina allihopa. Och nu ikväll var vi på Lava där Åsa hade sin slutproduktion som också va jättebra! dom är så grymma dansare. Sen jammade vi loss lite på dansgolvet och åkte hem. Nu har vi precis ätit pannkakor o ska gå o lägga oss :)


Hektisk helg

Jajemen! Har precis varit o  kollat på tvåronas föreställning, "På utgång". Sjukt bra, dom är så himla fina! :)
Nu ska jag & Jojjan äta pastasallad och sen åker vi in till stan igen för att se Åsas slutproduktion på Lava. Det ska bli kul o se!

Hej så länge


Mycket som har hänt

Det var ett tag sen jag skrev sist nu, det har varit väldans mycket på gång så har inte haft nån tid att blogga. Jag kan ju dra lite snabbt vad jag haft för mig sen sist.

Jag flyttade ut ur vår lägenhet den 2a maj. Pappa & Nina kom upp med släp o hämtade alla mina grejer, så mitt hem består just nu av resväskor. Jag flyttade in till Klin på Betel där hon bor och bodde med henne där i en vecka. Första helgen var jag mest i nån slags trans av nervositet och press. Jag skulle söka Åsa Folkhögskola på tisdagen o behövde göra ett solo. Allt blev så hastigt eftersom jag först bestämt mig för att inte söka men ångrade mig i sista sekund och lyckades söka ändå fast jag var två dagar för sen. Så då var det bara att komma på ett solo. Ken hjälpte mig med låt, fick nån instrumental låt med nån amerikans artist som var grym, så det blev ett solo till den :)
På måndagkvällen åkte jag, Hanna & Olivia från klassen ut till Åsa som ligger i Sköldinge lite mer än en timme från Stockholm, närmsta stora stad är Katrineholm. Där iaf har dom sveriges bästa folkhögskola med enbart hiphop. Man tränar stilarna House, Breaking, Popping, Locking & Hiphop under ett år och eleverna bor på skolan.
I alla fall, så sov vi över där mån till tis för att göra vår audition, och vi var svinnervösa!!! Helt sjukt...
Så på tisdagen hade vi först ett prov i House, sen ett i Breking, efter det fick vi visa upp vårt solo i valfri stil. Därefter var det lunch och gallring, och alla vi tre gick vidare! Efter lunch var det intervju i grupper och till sist ett asjobbigt fyspass. Först en runda på 2,5 km i skogen på tid och sedan idioten och en massa andra övningar på en stor gräsplan. Just för att se i vilket skick man är och hur mkt man kämpar och vill. Jobbigt som tusan var det, men det kändes bra och jag var nöjd med min dag :) Trivdes sjukt bra där ute och klassen som går där nu var helt underbar.

Onsdagen och torsdagen var som vanligt i skolan och på fredagen hade vi genrep inför helgen då vi hade de två sista föreställningar med OZ - drömmen om dans, här i Stockholm på Dieselverkstaden. Hela lördagen gick åt till ljussättning och genomdrag och på söndagen hade vi två shower, en kl 14 & en kl 18, tilllsammans med förberedandes föreställning "Vändpunkt". Den första gick helt okej och den sista ännu bättre, så jag är nöjd. Mamma kom o kollade o hon var jätte imponerad :D tyckte det var proffsigt o att vi var helt fantastiska.

















Efter förseställningarna tog jag med mig alla mina väskor och flyttade ut till Värmdö där mammas kompis o hennes familj bor. Johanna kom upp i lördags också eftersom hon ska göra sin praktik här i en blomsteraffär i två veckor, så hon bor med mig här ute på Värmdö nu :)

Jag som trodde denna veckan skulle kännas bättre efter föreställningen men den har varit kaos. Det är så mycket som händer och min kropp är totalt slut. Har haft småont i halsen sen innan föreställningen också och det vill inte gå bort. Jag klarade mig igenom mån, tis o onsdag iaf, men det gick på ren vilja! ´Mamma var med i skolan i måndags också o hon åkte hem på tisdagen igen.

Igår efter skolan var jag & Johanna och kollade på BEYONCÈ. Hon var helt otroligt bra! och helt stört SNYGG. Det var en riktigt bra show och hennes röst är ju helt fantastisk! Åh det var så bra. När hon kom in igen och sjöng Halo som sista låten var det inte långt till tårarna. hehe. Så himla BRA! Ska lägga upp lite bilder o filmer sen när Johanna kommit hem med kameran. Jag är hemma från skolan idag, kände att jag inte skulle orka. Vi var inte i säng förrän vid ett och min hals kändes värre, så valde att stanna hemma. Jag har fått några underliga utslag eller prickar på magen och ryggen också. Det kliar som tusan! Jag undrar vad det är.... om det kan vara vattenkoppor?? Jag har ju redan haft det men har man otur kan man ju få det igen :S Det var ett barn som hade det på skolan igår så.... Får se om det sprider sig, annars kanske det bara är nåt jag ätit.

Nu ska jag laga lite mat. Puss & kram


RSS 2.0