Lov

Jullov, hemma i Norje, har vilat hela lovet för mina knän fuckade upp sig... svullnade upp utan anledning, kunde inte böja knäna o fick gå stelbent i några dagar. Fick ställa in Sälen resan pga knä-grejen vilket suger :( skulle varit där nu över nyår...Men nu har det iaf lagt sig o det känns som om det är påväg åt rätt håll. Gick en liten runda idag o gjorde lite övningar jag fått av en sjukgymnast. Sakta men säkert är jag snart tillbaka igen! Skolan börjar den 7e, då borde jag vara OK igen. I hope so, verkligen!! Längar som tusan till februari nu, för då smäller det.. VI ÅKER TILL L.A!!! tjoohoo :)

Skulle sett New Moon idag men det fanns bara 1 enda biljett kvar, o det var jag o Amanda så det gick icke. Synd för jag kollade på Twilight igår o hade verkligen taggat för den!! men fick en jättefin kväll iaf, träffade Basse & Nicki en stund o fikade, sen hade vi polarmys hemma hos Malin :)

Imorn ska jag försöka hitta något fint till nyår, som kommer spenderas med ett trevligt sällskap o en trerätters middag. De ni!

Puss&kram

Goder afton!

Nu är det helg och jag är kvar på Åsa, många från klassen är kvar denna helgen, det är kul :)
Igår hade vi cirkelträningsfest, som gick ut på att man skulle göra olika stationer med olika tävlingar och dricka så mkt som möjligt ungefär. Det gick vilt till och var väldigt kul!
Idag har vi slappat, kollat på Die Welle som var en sjukt bra film, riktigt stark. Rekommenderas! Sen har vi lagat linssoppa, varit ute o gått en lång promenad, tränat lite o kollat Sex and the city. Mitt ben är typ bra nu vilket är helt underbart!! :D
Imorn är det andra advent o då blir det julmys igen! wiiieee. jag ska göra jättemånga egna julklappar detta året, billigt och kul. Alla är ju så himla kreativa på denna skolan så man kan göra ungefär vad som helst. Fast först imorn ska vi gå till kyrkan en stund jag & Hanna.
I torsdags hade vår klass vår cafékväll (varje klass har en varsin cafékväll varje termin) och vår gick ut på att man skulle vara 50-tals klädd, komma med en dejt och ha med sig en egen byggd bil som man skulle kunna sitta i. Glenn hade ordnat en blind-date "firma" som blev väldigt uppskattad. Jag var med och fick Yoel som dejt. Väl inne i danssalen dit alla skulle "köra" visade vi Grease på projektorn, sen i några av dansnumrerna flög vi upp ur publiken och uppträdde framför filmen, som om vi var med ungefär. Ingen visste om det och det blev väldigt uppskattat! Vi hade kollat ut koreografin som dom gör innan så vi gjorde ungefär lika dant, det blev grymt! Sen efteråt blev det rock´n roll jam och alla dansade loss :)







Nästa helg ska jag till Stockholm, jag längtar, det ska bli så kul o träffa alla mina goa vänner igen!

Puss&kram

RSS 2.0